tisdag 4 augusti 2015

Den som bestämmer


15 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju inte utan att det varkar vara journalistkåren?
Nu slår man på trumman och väsnas för fullt så att fotsoldaterna på led ska marschera iväg till Östermalm och kravallera.Det kan bli en nyttig upplevelse för det fina folket på det fiina Östermalm.Slikt hålls ju vanligen i förorten ute bland dom där.Inte på Östermalm.
Hade bara moderaterna inte blivit vänster och köpta av S så hade sådant här aldrig hänt.

Ingenstans syns någon fundering kring att SVT:s mångårige medarbetare och en lokal representant för ett mindre kommunistparti uppmanar till vandalisering och uppror.Ingenstans syns någon fundering kring att låtsas-historikern (bland annat) ännu en gång ges tillfälle att breda ut sig i opartiska statstelevisionen med en av sina djuplodande "analyser".

Man kan gissa att det blir ett förbud mot politik i tunnelbanan som resultat?
Alltså för samtliga partier eftersom Sverige är en demokrati..
Någon ängslig politiker i fotriktiga skor och ett ändlöst pladder kommer ju att jagas fram och ställas tills svars.Någon undersökning,kanske av låtsas-historikern ovan, kommer att letas fram och användas för att bedyra att svenska folket älskar sina tiggare och inte vill ha den sortens reklam i sin tunnelbana.Ingen reklam i våran bana.

Eller vore det att gå för långt?

Anonym sa...

Nja med tanke på att journalister hotas enligt Sydsvenskan i våra utanförskapsoråden i Malmö så är nog den trenden i avtagande.Allt som är populärt i södra Sverige har ju letat sig upp till Stockholm hitintills så de kära kamraterna på Södermalm har en del att se fram emot.År ju betydligt värre än taskiga twitter-kommentarer och elakheter på emailen liksom.Näthat kommer man att minnas lite nostalgiskt över latten om några månader.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/sydsvenskans-fotograf-hotades/

Melmac sa...

Vilket jävla hallå det skulle bli om ett gäng handgranater gick av på diverse platser i Stockholm! Då jävlar hade det varit allvar!

SD hade väl fått skulden i så fall.

Anonym sa...

Att slänga handgranater är att exkludera och det är inte förenligt med allas vår gemensamma värdegrund.Morgan hade blivit arg och föreslagit en ny lag som han ganska snart ska tillsätta en utredning om ifall det skulle finnas ett behov.

Anonym sa...

VAD var det jag skrev?
Nu börjar drevet för att få ängsliga politiker att förbjuda sånt som kan vara stötande eller kränkande eller sårande eller av någon annan orsak på "saklig objektiv grund".
De demokratiska politikerna har redan börjat känna av med blöta fingret.En sak att minnas i sammanhanget är att skulle SD fortsätta växa så finns en möjlighet att den sakligt objektiva grunden förändras och utvecklas.Men SD har väl vuxit klart nu va?
Det strategiskt genomtänkta MOTSTÅNDET har väl satt stopp för SD:s framfart igen?

http://www.dn.se/sthlm/ska-politiska-budskap-tillatas-i-tunnelbanan/

Anonym sa...

Vi vill ge sken åt hela världen vilken humanitär Stormakt vi är, självaste C. Bildt har proklamerat ut det i statlig propagandatelevision, men ändå har vi tiggare i alla hörn i hela Sverige? Därtill fattigpensionärer som får usel mat på sina äldreboenden. Vad är felet med att ge en annan version än hegemonin förmedlar ut i statlig propagandatelevision? Det är varje människas rätt att få ta del av andra medier än den statligt finansierade kommunistpropagandan som förmedlas till oss via SvT där nästintill varenda ärthjärna röstar på Miljöpartiet och hyllar Å. Romsons hot om att vita heterosexuella män inte har någonting i Sverige att göra.

Magne

Anonym sa...

Dj**** Kl***-AR****!!
I rubrikerna och rss:erna INNAN demonstrationen rörde det sig om tusentals demonstranter.
13 000, trettontusen, 13000 hade anmält sig på Facebook.
Amenassånuråva i Ståckhom ba!
Tusentals,kanske så många som trettontusen, vanliga svenskar skulle demonstrera sin avsky för det rasistiska SD och den avskyvärda reklamen mot våra mest utsatta vänner.
Nu är det hundratals.Inte tusentals.Hundratals.
Och det av den sortens yrkesdemonstranter, eller rättare bidragsdemonstranter, som alltid hörsammar den kommunistiska ledningens böneutrop.Allt är sig med andra ord fullständigt likt.
Media ljuger ihop en mass-demonstration och SD fortsätter växa.
Media ljuger lite till och SD fortsätter växa.
Med lite kravaller ovanpå det så slår man kanske S också i nästa opinionsundersökning?

Anonym sa...


Er kampanj lever upp till att ni har dom mest obildade polikerna som leder dom mest obildade väljarna som driver den mest enfaldiga poltik Sveroige sett sedan Kfmlr och SKp´s tid. Proltariatet nazifierat.

Anonym sa...Här ar rötterna till det ni samfällt hyllar.....

https://ligator.wordpress.com/2014/05/14/nazisternas-kamp-mot-det-organiserade-tiggeriet-1933/

Anonym sa...

Intressant att se en av vänsterns bildade fotsoldater stava.Ännu intressantare när nyss nämnde försöker delge oss något.Svårt att framföra något när det inte räcker att tuta i vuvezelan va?

Anonym sa...

Märkligt att vänster-googlare inte hittar till ordet kommunist som man annars så samfällt hyllar!

Anonym sa...

Tyskland ser ut att ha snarlika volymer i förhållande till sin folkmängd som vi har detta år, i alla fall om man får tro SvD som skriver att de ska ta emot c:a 500 000 flyktingar detta år (http://www.svd.se/attacker-mot-flyktingboenden-i-tyskland-okar/om/varlden):

"Tyskland väntas i år ta emot över en halv miljon asylsökande. Desperata kommuner sätter nu upp tältläger eller inkvarterar asylsökande i gymnastiksalar och utrymda hotell."

"Freital och Dresden är extrema exempel på en jäsande oro som präglar Tyskland i dessa dagar. Sedan början av året har officiellt över en kvarts miljon flyktingar tagits emot, enligt senaste uppskattningar snarare över 300 000. Det har lett till att kostnaderna för kommunerna exploderar, i Dresden exempelvis från 16 miljoner euro förra året till 47 miljoner i år."

Frågan är nu hur många av dessa som får asyl, men de kostar ju pengar och många illegala invandrare från tredje världen begår brott under tiden de vistas i Tyskland.

Dock påminner situationen mångt och mycket den i Sverige, det vill säga att systemet håller på att kollapsa pga ekonomin inte å ena sidan kan ha en mycket liberal invandringspolitik och å andra sidan behålla en välfärdsmodell.

Vi kanske inte är naivast, eller kanske vi får konkurrens från tyskarna om förstaplatsen i tävlingen "Humanitär Stormakt"?

Magne

Anonym sa...

Till och med Aftonbladet har fattat, men naturligtvis inte vänstersvansen.Det börjar bli riktigt jobbigt för politikerna nu.

http://www.aftonbladet.se/ledare/fredagmed/ingvarpersson/article21213326.ab

Anonym sa...

Extrem-vänsterns gamla vänner på Expressen tar avstånd och tvättar händerna efter all närkontakt.

http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2015/08/forsvara-tryckfriheten-i-t-banan/

Anonym sa...Det signifikativt att högerextremisterna som enda dan uppmanande till mord på Mattson Mattson och pissade på informationsfriheten för att denne använde denna nu älskar honom för att han återigen tar ställning för den.
Idioter.