måndag 20 oktober 2014

Jag ger upp


I Sverige 2014 har ironierna och sarkasmerna tagit slut.

7 kommentarer:

Amnexis sa...

Har grabben ens gjort lumpen?

Anonym sa...

Men han skåjjar väl......?

Eller är han som Ullenhag, fullständigt omöjlig att parodiera eftersom precis vad som helst kan alldeles på riktigt rinna ur kakhålet?

Anonym sa...

En riktig nyhet hade snarare varit skriven av Karl-Olov Arnstberg, som denna lilla snutt ger uttryck för:

"Plötsligt nådde min insikt om vad som händer med Sverige en ny nivå. Det är inte bara så att vi fyller på landet med kostsamma nya medborgare i en takt och omfattning som inget annat land, utan konsekvensen blir att många ur det högpresterande elitskiktet (naturligtvis också de invandrare som platsar där) kommer att lämna Sverige. Höga skatter men alldeles för lite tillbaka, därför att hur ska annars alla dessa nya medborgare försörjas. De med ett arbetsmarknadsperspektiv mest attraktiva sticker, samtidigt som vi får allt fler i gärsgårdsserien. Och nu kommer den insikt som gör mest ont: detta är en irreversibel process!"

http://morklaggning.wordpress.com/2014/10/02/goodbye-sweden/

/ Magne

Anonym sa...

Här har vi också lite sevärda nyheter: http://www.friatider.se/v-nsteraktivist-angriper-blonda-kvinnor-i-video.

/ Magne

Anonym sa...

Amnexis:

Modern vänsterfeminism är en totalitär ideologi. Genustänkande ska genomsyra precis allt så det är helt i sin ordning att en vänsterfeminist vill injicera sin ideologi i ubåtsjakten.

Ådärkomdenja sa...

Blir man aldrig offentligt motsagd, så uppstår en självuppfattning om den egna guru-visdomen. Bortsett från detta mediaomhuldade fenomen, så är jag övertygad om att rödvinet samt tilltagande ålder, har förstört hjärnceller till den grad, att Schyman sannolikt inte är medveten om verkligheten längre. Men, försöka duger... den siste idioten är inte född än. Och tillväxten av infantiler tycks f n tryggad i Sverige, med råge.

Anonym sa...

Mange, angående "goodbye sweden" (Karl-Olov Arnstberg), kul att man kan förekomma en så påläst person. Jag kom fram till samma slutsats för några år sedan, jag kanske inte är så dum som jag ser ut ;)