söndag 5 oktober 2014

Jämställt på UD


Den nya regeringen är på plats. Maktövertagandet är fullbordat, vilket betyder att utrikesminister Margot Wallström med anhang tagit plats på utrikesdepartementet.

UD har fått en helt och hållet kvinnlig ledning. Bakom Wallström finns biståndsminister Isabella Lövin. Även stats- och kabinettsekreterarna är kvinnor. Helt och hållet jämställt, alltså.

Vad kommer detta betyda för den konkreta politiken? Jo, den nya regeringen vill driva en "feministisk utrikespolitik" för att försöka "motverka könsmaktsordningen i världen".

Vi kan nog kallt räkna med många infantila och naiva utspel under de kommande åren. Ständigt med en feministisk vinkel, förstås.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som när det heter att Sverige inte är en del av EU, men EU är en del av Sverige, när det gäller alkohol, droger, sex, prostitution och porr.

Falken sa...

Väck mig ur mardrömmen! ...Va, är jag redan vaken?!
"Feministisk utrikespolitik"? Ja, Putin blir säkert imponerad... Och så börjar Wallström med att erkänna Palestina! Ja, Hamas blir säkert glada och firar med fyrverkerier i form av nytt raketregn över Israel. Till råga på allt har hon - trots 10 år i Bryssel - ett sämre engelskt uttal än en femteklassare i Pisa-skolan... Och jag som för ett kort ögonblick hade gått på myten om att hon var en duktig och kompetent politiker.

Sen fortsätter vakenmardrömmen när jag läser att sossarna avser att lastadga om obligatorisk förskola från två års ålder!! Sista spiken i frihetens kista är nu måttad på plats, och vår nya regering siktar glatt med hammaren för att slå in den med ett enda slag medan folket sover.

Miljontals människor i världen är på flykt från maktmissbruk, tvångslagar, åsiktsregistrering och statlig kontroll av medborgarnas liv. Jag förstår dem, snart är jag kanske en av dem - om jag hinner ut innan regeringen lagstiftar mot utvandring...

Mona sa...

Ja jösses-motverka könsmaktsordningen i världen,då får dom att göra.Stormakten Sverige ska tala om vad som gäller.

Anonym sa...

@ Falken

"vår nya regering"

Vem är vi? Jobbar du där?

Det är i vart fall inte min regering.

Amnexis sa...

Falken:

Alla SKA med, det blir inte tal om någon utvandring om Don Löfven får bestämma...

I övrigt, om jag väljer att semestra i Thailand t.ex, kommer det då att följa med ett statligt förkläde (utbildad i genusdoktrin) på resan, som ser till att jag inte råkar göra något "smutsigt"? Har skrivit förut om att de skulle helst vilja förbjuda sex helt o hållet om de kunde, det blir dessvärre svårt, så nu väljer de att skambelägga det istället. Alltför att svensken inte ska nå ett förändrat medvetandetillstånd, om ens under en kort stund, vem vet, han kanske vaknar upp ur den propaganda-inducerade koman som socialisterna lagt som en våt filt över landet sen way back in time.

We need to change our MINDS, och jag vet ingenting som gör det lika effektivt som psykedelia. Hade predikaren på berget eller i riksdagens talarstol hyvlat osten hade vi svängt runt hörnet för tvåtusen år sedan. Vi behöver direkt neurologisk intervention på köttslig nivå. Obligatoriska injektioner med psilocybin till hela befolkningen vid varje fullmåne skulle vara ett effektivt sätt att bryta ner de skadliga formationerna som egot lyckats bygga upp i kroppen sen senaste fullmånen... ;D

Amnexis sa...

Tur att vi har en kompetent energiminister iaf...

https://twitter.com/BaylanIbrahim/status/518665056666791937

Falken sa...

@ Anonym

Nej, jag jobbar - lyckligtvis - inte i regeringen... Men i egenskap av medborgare i landet är jag dessvärre hänvisad till att bli "tjänad" av detta härliga gäng.

Men du har tydligen en egen regering? Låter spännande, berätta mer...!

Anonym sa...

@ Amnexis, eftersom Sd's ideologiske husgud Rudolf Kjellen och hans Unghöger förespråkade förbud mot in- och utvandring över gränserna för Volkhemmet, borde du inte applådera en sådan utveckling?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Unghöger

Falken sa...

@Anonym

Ja, om det var lika enkelt att gå ur staten som att gå ur kyrkan så vore det kanske ett alternativ... Men jag skulle fortfarande omges av all denna dårskap, och knappast bli lyckligare som statslös i ett land dominerat av radikalfeminister, miljömarxister och andra galningar.

Amnexis sa...

15:22:

Vad hittar du information om SD och Rudlof Kjellén? På SDs hemsida? Var hittar du den kopplingen? I Expressen?

Varför får du för dig att SD är emot utvandring? SD är motståndare till den ansvarslösa och extrema invandringspolitik som råder nu. Åkesson har själv sagt om att om han skulle få bestämma så skulle Sverige fortfarande ha invandring. Dock inte en extrem sådan som vi inte klarar av. Get your facts straight, börjar bli löjeväckande för dig med alla dessa imbecilla kommentarer du kläcker ur dig. Håll dig till din radikala secessionistiska sockpuppet-barnhörna och börja fila på omställningen innan du kommenterar diskussioner vid vuxenbordet.