onsdag 2 juli 2014

"Men... de hade ju blågula tröjor!"


Den här bilden är rolig. Av flera skäl.

21 kommentarer:

Anonym sa...

En sak har de gemensamt: synen på utbrytarlandslag.

http://www.skanelandsfotbollsforbund.com/

Istället för mångfald och mångkultur, centralfald och centralkultur.

I övriga Europa där Katalonien, Grönland, Åland m fl minoritetslandslag åtnjuter stor popularitet har man en generösare syn på detta.

Micke sa...

Har inte alla människor lika värde?
-----------------------------
Jo nazister är tvungna att spela efter samma regler som alla andra.

Det betyder att det är fritt för dig att pissa på feminister på den här bloggen och fritt för mig att pissa på dig.

Det kallas demokrati och den har ditt skitparti historisk alltid velat avskaffa så att partiet ensamt haft rätten att pissa på alla.

Micke sa...

Marine Le Pen har sagt att hon kommer polisanmäla alla som kallar henne extremhöger. Mycket bra initiativ.
----------------------------

Intressant initiativ från en käring som som inte gör något annant än ägnar sig åt hets mot folkgrupp.

Hennes far av vilken hon ärvt sin post är dessutom UTTALAD antisemit.

Amnexis sa...

Micke:

Vilket uttalande av Le Pen tänker du på som är antisemitiskt?

Youtube-länk? Annan länk?

Micke sa...

Nej NaziMagne Jag syftar på när den grave alkoholisten Le Pen nyligen uttrycke glädje över en framtida möjlighet att elda judar i ugnar.

Micke sa...


I din värld, Micketrollet, finns bara en sanning. Du är en kollektivistisk propagandamaskin.
-------------------------
Nej jag är APOLITISK och hatar främst all politik som är grundad i enfald. Er politik är idag den som främst av alla står för detta.
Idioter ledda av idioter.

Amnexis sa...

Micke:

Du förvanskar verkligheten, som vanligt. Länka gärna när du tillskriver personer olika uttalanden och grundar din uppfattning om verkligheten kring detta.

Uttryckte han verkligen sin glädje över att elda judar i ugnar? Länk tack!

Anonym sa...

Ja, Micketrollet, i din bubbla har du såklart fabricerat fram det. Vi alla väntar på källor och gärna en filmsekvens.

Tja, vår politik. Vad är den Micketrollet? Vi ser en ohållbar situation för framtiden (ljug, ljug, ljug från staten om integration & invandring), och jag ser gärna att Västerlandet behåller sin särprägel. Det är vår politik. Vad du har för uppfattning om vår politik vet vi redan. Du har förvanskat all information inom ditt trånga synfält.

Skönt att du tar avstånd från politik. Jag tror nog alla tjänar på att du inte beblandar dig i politik.

/ Magne

Anonym sa...

Varför sjönk IQ-nivån i kommentarsfältet som en sten så fort micketrollet äntrade talarstolen?

Micke sa...

Du förvanskar verkligheten, som vanligt. Länka gärna när du tillskriver personer olika uttalanden och grundar din uppfattning om verkligheten kring detta.
-----------------------

Jag förstår att Goggle ligger ovanför din intellektuella förmåga men att du är tränad som alla andra fascister att likt papegojor säga att det som är ett faktum inte har hänt.


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2395794-le-pen-angrep-judisk-popstjarna

Micke sa...

Västerlandet? Vad fan är det? Allt du köper är producerat i asien.

Vad ska ni göra åt det? Deklarera krig mot Kina?

Amnexis sa...

Micke:

Du hör grövre jude-skämt i Family Guy...

Om Le Pens påstådda antisemitism grundar sig i det uttalandet, ja då har du ett större problem med att stora delar av Sveriges ungdomar tittar på Family Guy etc...

Get real!

Finns det någon antisemitism (vad är semitism egentligen?) i Front Nationals partiprogram du kan länka till Micke?

Anonym sa...

Beträffande Le Pen är det intressant att han vurmar för ett franskt folk som han påstår föddes genom dopet av "skallklyvaren" Klodvig I år 496, ett Frankrike som i verkligheten bestod av 33 olika länder eller nationer före franska revolutionen.

Precis som SD förvanskar historien och förnekar att de olika ursprungliga nationalfolken i Sverige buntades ihop till ett statsfolk och kultur, språk, historia etc blev inkapslat eller utslätat av den nya staten.

http://press.princeton.edu/titles/7124.html
http://www.scania.org/document/articles/history/1022namn.htm

Micke sa...

Jag skrev tydligt och klart att du liksom alla andra idioter i ditt parti tror att om ni oupphörligen förnekar allt (som kriminella alltid gör) som era debila obildade nollor till ledare gör eller säger så har det inte hänt eller har inget bestämt politiskt moraliskt eller etiskt värde.

Detta är ett av dom största bevisen på den utbredda brist på bildning som era ledare och anhängare lider av.

Amnexis sa...

Anonym 00:12:

Ska du inte läsa högt ur Sions Vises Protokoll's konspirationsteorier också?

Amnexis sa...

Micke och hans kamp mot väderkvarnarna kan anklaga människor och partier för saker allt möjligt, men att leda det i bevis och verifiera det han påstår är svårare.

Att vara en uttalad antisemit i mickes värld, ja då räcker det om man dragit ett jude-skämt som får de tecknade serierna Family Guy och South Park att framstå som Hitler själv. Att leda påståendet i vidare bevis, t.ex. visa på att personen i övrigt agerat och handlat antisemitiskt.

Att vara kritisk mot den starka Rothscild-sionismen inom finansvärlden är inte samma sak som Hitlers besinningslösa hat mot ALLA judar.

Eller är du motståndare till SDs planerade beskattning av bankirer Micke?

Amnexis sa...

"Att leda påståendet i vidare bevis, t.ex. visa på att personen i övrigt agerat och handlat antisemitiskt.."

...är ingenting för Micke.Ska det stå.

Amnexis sa...

Kåkstadsliberalen och bakgårds-etatisten Anonyma Ufot (troligtvis hitman)har levererat ytterligare en obegriplig och fullständigt ovidkommande replik.

Minns att jag i min ungdom träffade på en tokig typ som ville att uppland skulle gå ur Sverige, med våld om så krävdes. Han var seriös och hade fler personer som tyckte så omkring sig.

Men Uppland är än idag en del av Sverige och jag har fortfarande aldrig hört någon annan än han (och anonyma ufot nytillkommen på listan) prata om självständighet för landskapen. Balkanisering skulle man kunna kalla det. Även om den svenska balkaniseringen har andra uttryck och dimensioner också.

Micke sa...Att SD´s ledning överträffar dig i din gränslösa enfald och planerar en selektiv beskattning av bankirer är så osannolikt att jag inte ens tänker söka efter en verifikation av ditt nonsens.Micke sa...

"Att leda påståendet i vidare bevis, t.ex. visa på att personen i övrigt agerat och handlat antisemitiskt.."

...är ingenting för Micke.
-----------------
nej en länk av dom hundratal som är möjliga som skildrar hans uttalande för ett par veckor sedan räcker inte för dig.Det tvivlar jag inte på.

Amnexis sa...

Micke:

Det är naturligtvis bankernas vinster som ska beskattas högre än idag. Finns mycket slantar att hämta där, de går ju dessutom bättre i kristider... Trött?

Att någon drar ett, med svenska mått mätt pikant, jude-skämt (dock inte grövre än de som förekommer i de populära tecknade vuxenserierna South Park eller Family Guy t.ex)är inte liktydigt med en uttalad antisemitism alá Hitler. Hur många länkar till folk som skämtar om judar du än kommer dragandes med. Man är inte Hitler för att man skämtar om judar, muslimer eller kristna, eller om rollspelsmänniskor, eller frisbeegolfare. Kalle Anka-sällskapet tror jag t.o.m. Micke vågar skämta om trots att den egentliga skillnaden mellan dem och en jude är endast skriften de dyrkar... alltså ingenting medfött eller genetiskt är det som kritiseras. Därmed heller ingen rasism. Att däremot hävda att arvsynd (för forna tiders slavhandel utförda av människor i andra länder) endast ska erbjudas vita västerlänningar är den verkliga rasismen.

Vi ska heller inte glömma att den judiske artisten i fråga som ska ha "utsatts" för Le Pen varit en högljudd och grov-munnad kritiker av Front National och Le Pen. Lite som Özz Nujen är för SD i Sverige, en inhyrd narr som ska förlöjliga partier som är kritiska mot EU och massinvandring direkt till välfärdstutten, så de andra partierna slipper ta debatten (och förlora den, trots Ullenhags höjd-hjälpmedel).