onsdag 23 juli 2014

Vänsterhat som sommarprat


Att svensk public service alltid varit vänstervriden är knappast en nyhet. Men ju högre SR och SVT skriker om sin opartiskhet, desto mer partiska blir de.

Sveriges Radio har förvandlats till ett tillhåll för vänsterextrema ungdomar som spyr ut sin galla i P3 och för lite äldre i P1. Årets sommarpratare visar hur långt det har gått. Poeten Athena Farrokzhad ville prata politik. Och det fick hon.

Sommarpratet ska vara personligt och inte censurerat eller tillrättalagt. Inte sällan har människor visat en ny sida av sig själva inför en stor publik.

Någon ny sida av Athena Farrokzhad fick vi däremot inte. Hennes sommartal var ett enda långt propagandatal för vänsterextremism och "självförsvar" mot högerextremisterna (underförstått: våld). Omdömet hos ledningen på SR måste ifrågasättas när en vänsterextremist ges en sådan plattform att sprida fördomar och hat.

Till DN sade Athena Farrokzhad att hon inte kunde säga att hon vill störta regeringen. Därför tog hon poesin till hjälp för att uttrycka den åsikten.

Även musik användes på liknande sätt. När en cover av Ebba Gröns Beväpna er livespelas med strofer som "jag hatar hela borgerligheten", "vi ska beväpna oss" och "de tål lite bly i nackarna" blir budskapet väldigt tydligt.

Fler än Gunnar Axén borde reagera.

Uppdatering: Hittills har 16 anmälningar till Granskningsnämnden inkommit. Någon som tror att programmet fälls?

52 kommentarer:

Anonym sa...

Vänstern kommer alltid undan pga av att deras hat och våld är betraktat som "gott och bra" medan islamister och facister står för den totala ondskan. Men även vänstern har rena rasistiska drag. Titta bara på hur ingermanländarna behandlades i forna sovjet eller de vita i dagens Sydafrika och Zimbabwe.

Med vänlig hälsning Janne Saxman

Amnexis sa...Tänk att vi svenskar, i den svenska radion, finansierad av oss skattebetalare, ska behöva finna oss i att bli hunsade, hotade och hatade av otacksamma invandrare och vänsterextremister på bästa sändningstid.

Detta tillstånd kräver en korrigering, och det snarast.

För att förhindra att typer som Athena Farrokhzad får något inflytande efter valet, så måste borgerligheten göra gemensam sak med SD. Finns ett stort problem som först måste lösas och det stavas: Fredrik Reinfeldt. Han måste ersättas av någon som inte ser verkligheten som en fiende, utan som en vän.

gothbarbie sa...

Med tanke på att de som sitter i granskningsnämnden är kommunister i olika röda nyanser, så skulle jag bli förvånad om de fällde någon vänsterextremist, om de så hyllade Stalin helt öppet. Det är ju snarare så att ju mer extremvänster, desto mer cred i de kretsarna...

Dr Pangloss sa...Athena är inte riktigt slug. Hon tycker att Sverige är uselt, ruttet och genomrasistiskt. Till detta vedervärdiga land vill hon locka människor genom att öppna gränserna. Var finns logiken?

Igår fick vi höra att begreppet "smutsmänniska" är ett accepterat uttryck. Och sedan länge har begreppet "hora" brett ut sig som tilltal. Jag kan därför hålla med Athena om att Sverige är uselt, ruttet och genomrasistiskt.

Men så var det inte för 30 år sedan. Detta vidriga beteende kom med Athena och hennes landsmän från alla "failed states". Hon vill ha mer av uselhet, röta och rasism, genom att låta alla hatfyllda människor fritt flytta in i Sverige och omforma landet efter känd, misslyckad mellanösternmodell.

Var finns logiken? Nej, visst ja, Athena är ju vänster. Där finns ingen logik alls, och där erkänns inte ens logikens lagar. Det är bara ett påfund av vita, förtryckande, heteronormativa män.

Vi lyssnar på Mona Sahlin: "Problemet är den vita majoriteten"; "Det gamla Sverige kommer inte tillbaka."

Nej, det är ju "poeter" som denna Athena Farrokhzad Sverige ska "satsa" på. Det är bäst att de vita dör. Då blir det bättre i Sverige, ty det har en av pomovänsterns professorer i Umeå lovat oss.

Ansvarig "P1-sommar" utgivare Daniel af Klintberg, som är uppvuxen på Lidingö i ett mycket fint villakvarter där varje villa är på minst 350 kvm styck, försvarade sig med att Ebba Gröns låt tillhör kulturarvet, därför var det inte fel att spela låten i Sveriges Radio.

Finns det nu helt plötsligt en svenska kultur och ett svenskt kulturarv ?

Amnexis sa...

Tips till dig som ändå vill lyssna på radio i sommar:

Danmarks Röst

"Vi diskuterar censur ur flera perspektiv. Skribenten Marika Formgren berättar om sina erfarenheter av svenska medier, författaren Per Ström visar på medveten eller omedveten censur. Widar Nord, som ger ut nättidningen Fria Tider, medverkar också."

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10082463/danmarks-rost-23-07-2014

Anonym sa...

Politik är alltid våld i slutändan och det drivs därför oftast av hat eller illusionen att det inte är hat.
/B

Mansen66 sa...

är ni provocerade av ebba grön på riktigt? Jag brukar lyssna på dem när andan faller på. Det tror jag ni gör oxå.

Hans Li Engnell sa...

Det handlar mer om kontexten i vilken låten spelades.

Micke sa...

Nazisterna i SD säger samma sak varje jävla dag i tv och radio och press och då grinar ni inte.

Det är en indikator på att ni är en spegelbild av vänstern och att ni delar den debila iden att det går att grina sig fram genom att bluffa om soin egen renhet.

Micke sa...

Med tanke på att de som sitter i granskningsnämnden är kommunister i olika röda nyanser,
--------------------------------
Du ljuger. Ingen av dom är kommunist såvida det inte är fritt fram att rubricera dig som nazist.

Anonym sa...

Själv har jag en förkärlek till Die Mauer men det är nog bara en slump.
/B

Micke sa...


Dr Pangloss sa...

Finns det nu helt plötsligt en svenska kultur och ett svenskt kulturarv ?
------------------------------
Det har alltid funnits och det har aldrig varit nazistiskt hur länge ni än grinar i frågan.


Amnexis sa...

"Nazisterna i SD säger samma sak varje jävla dag i tv och radio och press och då grinar ni inte."

Nej det gör de inte. Du får gärna ge ett exempel där SDare får hålla brandtal i SR och spelar vit-makt musik som handlar om att skjuta negrer och vänsterextremister!?

Det enda SDare får göra i svensk radio, tv och press är att försvara sig mot onyanserade påhopp och olika typer av invektiv om den inbillade rasism och nazism som påstås driva partiet. Och här hos Hans har vi micketrollet som aktivt hjälper till i demoniseringen och avhumaniseringen av ett riksdagspartis väljare och sympatisörer.

Amnexis sa...

Micke:

Ingen i SD grinar om sin egen renhet, däremot finns det många ödmjuka människor i SD som aldrig skulle framhålla sig själv som Jesus själv på skattebetalarnas bekostnad och på bekostnad av lag och ordning i landet. Det finns också många som försynt undrar varför de inte får reda på någonting om invandringens kostnader och problem annat än tveksamma rapporter som räknar så illa så att det hade räckt med att 15% av invandrarna hade varit i arbete för att gå i vinst, och uttalanden som alla sjunger om massinvandringens oerhörda framgångar - både ekonomiska och sociala - utan att backa upp det med kontrollerbara faktaunderlag.

Är det att "grina om sin renhet" att försiktigt undra varför vi inte fått frågan om vi vill ha denna höga nivå på inflödet? Jag menar eftersom Ullenhag räknar med att vi svenskar ska hjälpa till att integrera dessa vore det ju ett minimum av hövlighet att lägga alla korten på bordet och fråga oss vad vi tycker?

Eller tycker du det har gjorts? ALLA korten på bordet..?

Amnexis sa...

Micke:


Av Granskningsnämndens sju ordinarie ledamöter är sex sysselsatta inom media och fem av dessa är journalister. Endast Granskningsnämndens ordförande är jurist. Något som borde väcka till eftertanke även hos den mest politiskt korrekta medborgaren.

Med andra ord sitter det ett gäng journalister utsedda av regeringen som granskar sina kollegor/vänner. Givetvis är detta fullständigt uppåt väggarna. Risken för vänskapskorruption är minst sagt påtaglig!

Vem vill fälla sin journalistkollega som man skall mingla med i Almedalen under en hel vecka eller träffar på journalistklubben?

Bland de fyra ersättarna finns även två ”journalister”. Det innebär att utav elva ledamöter har minst 8 av dessa varit verksamma som journalister eller har sin bakgrund som journalist. Här kommer en lista på de som regeringen utsett i Granskningsnämnden.

Är då Granskningsnämnden objektiv?

Nej, enligt min uppfattning är det omöjligt att var opartisk i denna situation. I alla andra situationer brukar vi vara väldigt försiktiga med jävssituationer men uppenbarligen inte i detta fall. Att det är lätt att skydda en kollega eller före detta kollega eller arbetsgivare är nog inte så ovanligt.

Varför påstår jag detta! Efter bara någon timmas googlande på nätet framstår bilden som ganska klar över vad Granskningsnämndens ledamöter har sina sympatier, inte är det hos Sverigedemokraterna i varje fall..

Ordförande Henrik Jermsten springer uppenbarligen regeringens ärenden.

I samband med tsunamikatastrofen ansåg han att de så kallade tsunamibanden kunde slängas därför att de inte var en offentlig handling. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tsunamiband-kan-slangas_2527719.svd

Han var även ledamot i regeringsrätten och beslutade då om de märkliga förhållningsreglerna som stasiforskaren Birgitta Almgren belades med. Något som hon fått lida mycket över. https://tankaromib.wordpress.com/2013/06/13/christoph-andersson-om-stasiforskningen-i-sverige-och-hur-ser-forskning-om-kalla-kriget-ut-i-sverige/

Elisabet Bäck, redan den 4 februari pekade Elisabeth Bäck ut Sverigedemokraterna som främlingsfientliga på Kkurirens webbsida. http://petterssons.bloggsida.se/etikett/elisabet-back

”Precis som vi borde bli bättre på att visa vad invandringen tillför oss, vad spännande och berikande det är att träffa nya människor och hur viktigt det är med denna invandring för Sverige, när vi inte själva inte föder tillräckligt med barn för att klara arbetskraftsbehovet i framtiden.”

Elisabet Bäck svarar på slutet ”SD:s partiprogram ger på flera punkter klart uttryck för främlingsfientliga åsikter. Även om jag inte pekat ut alla sverigedemokrater som främlingsfientliga så förutsätter jag att de tror på och följer partiprogrammet”.

http://kkuriren.se/ledareasikter/debatt/1.1396654

forts...

Amnexis sa...

...fortsättning av svar till Micke:

Maria Edström, kulturskribent. Har varit handledare för en uppsats som behandlar Sverigedemokraterna på en mycket negativt sätt. http://expo.jmg.gu.se/sites/default/files/pdf/kh10-1_0.pdf

Jan Holmberg, har tidigare visat prov på sin negativa inställning till SD tidigare i granskningsnämnden då han varit skiljaktig då inslag om SD fällts. http://www.exponerat.info/sveriges-radio-falls-tva-ganger-for-hetsande-inslag-mot-sd-och-sdu/

Ingrid Carlberg, gift med Pär Nuder. Hon har hållit seminarier med Sverigedemokraterna som tema vid Göteborgs universitet.

”Seminariet ingick i den serie som arrangeras av JMG:s gästprofessor Ingrid Carlberg, som inledningsvis kunde berätta om hur hon själv gett sig på att granska den svenska rasismen på 90-talet”

http://www.jmg.gu.se/aktuellt/Nyheter/fulltext/sverigedemokraterna-och-medierna.-hur-bevakar-vi-sverigedemokraterna-.cid1112834

Pia Kronqvist, har en utbildning inom medie- och kommunikation och hon har arbetat inom både radio och TV. Hon har varit ställföreträdande informationschef på Telia i Stockholm, producent på STARK filmproduktion och vice VD på Emmy-belönade Agaton film och television som producerar vetenskapsdokumentärer för SVT.

KG Bergström har vid flera tillfällen gjort uttalanden i Expressen som visar att han är djupt hatisk mot SD. Han tycker att S och M ska samarbeta aktiv för att blockera SD i Riksdagen. Så opartisk är han.

Dilsa Demirbag-Sten, behöver det kanske inte sägas så mycket om. Men här kommer ändå några citat som visar på hennes "opartiskhet".

Det blir allt lättare att värva missnöjesröster, och de enda som framstår som en opposition till ”makten” är ett främlingsfientligt parti som hotar med att agera. Jag tror dem. De kommer säkert att agera – ickedemokratiskt."

”Nu sitter vi med lite bitter eftersmak. SD växer och är snart det tredje största partiet i Sverige. Det är aldrig för sent att mota det onda.”

Det är aldrig för sent att mota det onda skriver Dilsa Demirbag-Sten, underförstått SD.

Hur många tror att Dilsa Demirbag-Sten och de andra ledamöterna kommer agera opartiskt och inte utnyttja plattformen i Granskningsnämnden för att "mota det onda"?

Micke sa...

Om det är så,när får Linus Bylund sin timme i samma program?


När den partiledning han tjänar slutar bestå av käringar som filmar sig själva när beväpnar sig med järnrör för att misshandla ett liggande fyllo och som sedan ljuger inföpr öppen kamera för polisen om vad som skett.

Amnexis sa...

Micke:

Ingen har misshandlat ett fyllo med järnrör. SDarna plockade upp ALUMINIUMrör för att kunna försvara sig mot den aggressive gängkriminella som polisen senare omhändertog. Konstigt att vänstern som ju är experter på självförsvar inte ser det...

Detta var innan de kom in i riksdagen. De levde alltså INTE under SÄPOs beskydd och kände sig hotade. Det är inte så konstigt, Erik Almqvist hade ganska nyligen innan händelsen i city, fått sin lägenhet sönderslagen, fått gå från sitt arbete pga partibok och blivit hotad till livet av olika vänsterextrema grupperingar..

Att leva under hot om våld, förlora arbetet osv är faktorer man måste väga in när man bedömer denna händelse. Som likt en sägen fått eget liv och de flesta verkar tro att SDarna "sprang omkring" och misshandlade folk med järnrör. När det som egentligen hände var att de stod still på ungefär samma plats för att se om den gängkriminelle följde efter dem. När de märkte att han inte gjorde det och polissirenerna hördes kan man höra SDarna pusta ut och lägga ifrån sig rören.

Detta utspelade sig som sagt två år innan SD kom in i riksdagen...

Amnexis sa...

Micke:

Så Sveriges Radio har synpunkter på hur SDs partilednings sammansättning ser ut innan de släpper fram Bylund? Har de framfört liknande krav NÅGONSIN till NÅGOT annat parti?!?

Men att filma sig själva när man misshandlar slovakiska gästarbetare gjorde väl att Athena's sommarprat flyttades fram? Vänsterextremistiskt våld och hot om våld är som vanligt OK och uppmuntras i SR. Att SR gett utrymme för högermänniskor att prata obehindrat, utan en SR-överrock som leder in samtalet i en negativ klang, har jag aldrig hört talas om...

Micke sa...


Tja jag antar att du inte skulle se det som något märkligt om Anders Borg och Beatrice Ask filmade sig själva tillsammans med två andra höga regeringsföreträdare ifärd med att förbereda grov misshandel och eventuellt mord på ett fyllo. Ett fyllo som dessutom ligger på gatan samtidigt som dom kallar en kvinna som ifrågasätter vad dom gör för en hora för att sen avsluta med att ljuga för polisen.

I din värld antar jag att det är helt normalt och det är vad vi vant oss med från ditt skitparti sedan det grundades.

Micke sa...

Anders Borg och Beatrice Ask och ytterligare två regeringsrepresentanter bråkar med ett fyllo på Kungsgatan ?

Kallar en passerande tjej som ifrågasätter vad som pågår för "den lilla horan"?

Avviker för att sedan återvända när dom beväpnat sig med järnrör som dom tar med sig mot platsen där fyllot ligger på marken?

Polisen gör sin närvaro känd och ögontjänandet börjar.

Ljuger för polisen om vad som skett?

Allt inför öppen kamera som dom själva bär med sig.


I din och ditt partis nazihjärnor är det naturligtvis fullt rimligt.

Micke sa...

Att SR gett utrymme för högermänniskor att prata obehindrat,
-----------------------------

Gör dom varje dag. SD är inte ett högerparti.

Amnexis sa...

Micke:

Nu sitter Almqvist eller den andre som, för att freda sig, höll i aluminiumrör i ca 2 minuter inte i riksdagen längre...

Hora och andra okvädningsord har vänstern, utan hjälp av Ekeroth, infört som ny norm i politiska debatter i dagens Sverige så jag förstår inte vad problemet skulle vara? De satt heller inte i riksdagen när händelsen skedde.

Att de ö.h.t. kom på tanken att plocka upp aluminiumrör kan vi tacka mickes kompisar i extremvänstern och numer SSU för. Då dessa grupper hotat och vandaliserat för SDare sedna långt innan de kom in i riksdagen och fick personskyddet från SÄPO. Ingen slog på ett fyllo som låg på marken, däremot hotade en berusad gängkriminell med att ringa dit sitt kriminella gäng O.G. för att misshandla Sverigedemokraterna.

Kolla hela filmen Micke (utan special-glasögonen som verkar ge en bild av att Soran och hans gängkriminella kompis var små försvarslösa lamm och änglar som bara råkade gå förbi och absolut inte fylle-kaxade lika glatt) och inte Aftonfisens referat av den...

Hade SD varit ett parti som glatt svingar järnrör så fort någon bråkar med dem, hade det inte sett ut som det gör när SD håller torgmöten...

Amnexis sa...

Micke:

SD är inte ett renodlat högerparti, de ligger mer i mitten. De har en del frågor där de är mer åt höger (försvaret, rättspolitik, migrationspolitik) men generellt så är de nog lite mer vänster i framförallt finanspolitiken. I svensk debatt kallas de dock "högerextrema", "stockkonservativa" och de får oftast stå som motpol till vänsterextremister och genusfeminister. Men det ändrar inte på det anonym sa.

Sveriges radio har hittills inte låtit högerröster (eller socialkonservativa för den delen..), ej ifrågasatt, få lägga ut sina politiska åsikter under en timme i bästa sändningstid i SR. Det är BARA och ENDAST extremvänsterns poeter, tyckare, författare, filmare och jönsar som t.ex. Kakan och denna Athena Farrokhzad som får hålla låda i den "oberoende televisionen". Oberoende Stalinistisk kan jag gå med på att den är, det verkar ju vara i ropet...

Undrar när vi får se debatter som denna i SVT?:

http://youtu.be/zUGmv5TGaTc

Micke sa...


SD är inte ett renodlat högerparti, de ligger mer i mitten.
----------------------------
SD är ett nazistparti. Inte ett liberalt parti.

hitter sa...

Och Micke vet fortfarande inte att grundrekvisitet för fascism och nazism är förvägran av parlamentarisk demokrati. Därmed är SD definitionsmässigt varken fascistiskt eller nazistiskt medan Micketrollet borde återuppta den medicinering som dämpar de värsta vanföreställningarna och minskar det mesta av hans stalinistiska fradgatuggande.

/ hitter

Micke sa...

SD är pragmatiska nazister på exakt samma sätt som nazisterna var det initialt i Tyskland på 30 talet.

Amnexis sa...

Micke:

Hitler gick till val på att han lovade att utplåna de övriga partierna och införa sitt lyckorike. Viss skillnad mot SD...

Du, liksom många andra obildade i Sverige, hänger upp sig på nationalismen. Det finns olika former av nationalism. Alla världens länder kan nog betecknas som nationalistiska, kanske delvis undantaget Sverige.

Eller kan Micke räkna upp några länder som inte ser till sitt eget folks bästa utan använder sina pengar för att strö över kreti o pleti som kommer från andra sidan klotet (kreti o pleti som inte ens klarar av att vara ens liite tacksamma), samtidigt som de förnekar sitt eget folks existens och kultur!?

Problemet är att Sveriges Radio tolkar sitt "demokratiansvar" som ett förbud mot i princip alla åsikter till höger om Miljöpartiet. Då blir det väldigt snävt, odemokratiskt och en kanal för ren vänsterpropaganda. Propagandaministeriet.

Micke sa...
Byt ut ordet jude mot orden ("kreti o pleti som inte ens klarar av att vara ens liite tacksamma") eller "muslim" varje gång det förekommer i texten (inlägget är inte riktat till "Amnexis" då han liksom hans halvkriminella partiledning befinner sig bortom alla möjligheter att se några paralleller p.g.a självinducerad hjärntvätt av samma karaktär som myrdalokommunisterna ägnar sig åt när dom hyllar Nordkorea)

http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/goeb1.htm

Micke sa...

Hitler gick precis som er till val på revanchism, nationalism gränsande till det debila, inskränkningar av yttrande och konstnärlig frihet och framförallt den sinnessjuka iden att arisk inavel är grunden för det civiliserade samhället.

Anonym sa...

Micketrollet har så dåliga historiekunskaperna att han inte vet att NSDAP inte gick till val på att bevara den parlamentariska demokratin.
För SD är demokratin däremot en hörnsten.
Öka medicindosen, Micketrollet!

Amnexis sa...

Micke:

Hitler gick till val på revanschlustan efter första världskriget, mycket riktigt. Den förutsättningen har vi absolut INTE i Sverige. Han lovade också att utplåna de andra partierna och en massa andra hemskheter som han INTE dolde för folket innan valet. Inte heller detta ser vi SD göra. Alls.

Hitler uttryckte öppet ett förakt mot demokrati och andra partiers politiker, och inte heller det går att översätta till svenska förhållanden, möjligtvis klimatet inom våldsvänstern.

Med kreti och pleti avsågs alla som inte innehar svensk medborgarskap. Hur ska man annars kunna prata om människor som vill flytta till Sverige men inte är medborgare? Är det fel att förvänta sig någon form av tacksamhet? T.ex. att INTE tacka svenskarna med i ett uppskruvat tonläge förfasa sig över de "rasistiska" svenskarna och de hemska vita männen, trots att Sverige är ett av världens MINST rasistiska länder. Samtidigt som vi tar emot tusentals människor varje år från de MEST rasistiska länderna. Uppskattar man inte Sverige och hatar dess invånare så så är alla "rasifierade separatister" och andra yrkeskränkta välkomna att packa bagaget och lämna landet. Eftersom man gärna hyllar religionen och bakåt-kulturer över västerländsk sekulär lagstiftning så kan jag tipsa om Saudiarabien eller dylikt ställe.

Att Micke direkt tänker på judar är ju mer ett problem som du får ta upp med dig själv och din psykdoktor.

KOM INTE HIT TILL SVERIGE OCH TALA OM FÖR MIG ATT JAG ÄR VIDIRG, HEMSK OCH RASIST OCH SEDAN FÖRVÄNTA DIG ATT JAG VILL BLI DIN KOMPIS ELLER GE DIG ETT JOBB!

DET ÄR PSYKOTISKA DESILLUSIONER OCH KOMMER STÖRTA SVERIGE I INBÖRDESKRIG.

Vi har redan fått den första moskén nedbränd pga konflikten mellan shia och sunni, i Norrköping av alla ställen.

http://www.exponerat.net/moske-i-norrkoping-brann-ner-till-grunden-polis-forstarker-utredningsenheten/

Micke sa...

Micketrollet har så dåliga historiekunskaperna att han inte vet att NSDAP inte gick till val på att bevara den parlamentariska demokratin.
------------------------
Ja i din fantasivärld kanske.
I verkligheten så gick dom till det sista fria valet valet med ambitionen att få egen majoritet men lyckades inte med detta utan blev tvugna att övertyga dom delar av högern som inte stött Hitler i valet och stöd för att göra honom till diktator. Vilket dom oclkså gjorde.Direkt därefter började era vänner att slakta och fängsla pksossrar.


Ni skulle göra exakt samma sak om ert skitparti nånsin kom i samma position.

Micke sa...

OM INTE HIT TILL SVERIGE OCH TALA OM FÖR MIG ATT JAG ÄR VIDIRG, HEMSK OCH RASIST OCH SEDAN FÖRVÄNTA DIG ATT JAG VILL BLI DIN KOMPIS ELLER GE DIG ETT JOBB!
--------------------------
Du är en nazist.Det är inte svårare än så.

Micke sa...


Vi har redan fått den första moskén nedbränd pga konflikten mellan shia och sunni, i Norrköping av alla ställen.

http://www.exponerat.net/moske-i-norrkoping-brann-ner-till-grunden-polis-forstarker-utredningsenheten/
-----------------------

Inte ens artikeln från den nazikälla du anger som källa hävdar ATT det ligger till på det sätt du hävdar.

Nästan i klass med det inlägg där du refererade till att en uteliggare knullade en annan uteliggare i röven som argument mot muslimer.

Vem betalar dig för att spamma nazipropagana på liberala bloggar?

Amnexis sa...

Micke:

Jag lever på ditt trams och dina förolämpningar. Det ger mig energi att kämpa mot den anti-intellektualism som sprider sig som en löpeld genom landet.

Att jag hamnat här är pga att jag gillar det Hans skriver. Det finns många beröringspunkter. Samma med Hax. Är ju som sagt f.d. PPare.

Ingen betalar mig, det är ett rent nöje att kämpa mot idiotin som är det officiella Sverige idag. Frågan är vem som betalar micketrollet, som dyker upp lägligt inför valet för att skräna om nazism och rasism på liberala bloggar...

Micke sa...

Jag lever på ditt trams och dina förolämpningar. Det ger mig energi att kämpa mot den anti-intellektualism som sprider sig som en löpeld genom landet.

--------------------

En person som argumenterar mot invandring genom att anföra att han läst att en uteliggare knullat en annan uteliggare i röven har en intellektuell kapacitet?

Nu får du för fan ge dig..Micke sa...

Att jag hamnat här är pga att jag gillar det Hans skriver. Det finns många beröringspunkter. Samma med Hax. Är ju som sagt f.d. PPare.
------------------------
Vilka beröringspunkter har ditt hat mot muslimer Hax och Engnells libertarianism?

Dom delar inga av dina överhuvudtaget om dom är libertarianer annat än i din fantasivärld.

Vad betalar partiet dig?

Amnexis sa...

"En person som argumenterar mot invandring genom att anföra att han läst att en uteliggare knullat en annan uteliggare i röven har en intellektuell kapacitet?"

Den diskussionen handlade specifikt om somalier har jag för mig. Och det är ju inte mitt huvudargument mot den vettlösa invandringspolitiken direkt. Har nämnt den händelsen en gång hos HAX. Så att hävda att det är den generella nivån på mina argument är inte ett resultat av särskilt hög... intellektuell kapacitet.

"Vilka beröringspunkter har ditt hat mot muslimer Hax och Engnells libertarianism?

Dom delar inga av dina överhuvudtaget om dom är libertarianer annat än i din fantasivärld.

Vad betalar partiet dig?"

Min skepticism mot Islam som "Fredens religion" har en del beröringspunkter med liberaler, särskilt de delar som handlar om yttrandefrihet kontra tendenserna mot en postmodern blasfemilagstiftning likt HMF-lagen. Men nu var det ju inte Islam jag tänkte på, jag tänkte mer på frågorna som rör sexköpslagen, narkotikalagstiftningen, genusfeminismen och framförallt Hans finurliga texter om vänstern. Som alltid fylls med indignerat gråtande från micketrollet över hur det "stinker av nazism i Sverige".

HAX lade ju faktiskt upp en bild på Salman Rushdie med ett tillhörande citat av mannen angående yttrandefrihet. Jag ställer försynt frågan vad Salman Rushdie kan ha syftat på när han sa detta, varpå en storm av anklagelser om nazism och islamofobi fyllde tråden, ingen svarade på frågan och nu påstår du att jag hatar muslimer? Jag hatar alla som vill ta yttrandefriheten ifrån oss och ersätta den med blasfemilagstiftning. Jag hade hatat hinduerna om det var de som gjorde det, jag hade hatat svenska kristna om det var de som gjorde det. Nu är faktum så att det är muslimerna som hotar och hatar. Jag ifrågasätter detta och får höra att jag hatar!?!

Nej, som vanligt är det Micke som till slut måste ge sig. Tur att Hans förhandsmodererar annars hade det sett ut som hos HAX - Micke får verbalt stryk och ut kommer världens svada av förolämpningar och svordomar. Inget i sak som vanligt. Skeva jämförelser och direkta lögner kan trollet haspla ur sig också.

Vad betalar S / Muslimska Brödraskapet dig Micke?

Micke sa...

en diskussionen handlade specifikt om somalier har jag för mig.

Nej den började med ETT inlägg om invandring och blev sedan en tråd om generell frihet och du avslutade den med detta totalt ovidkommande svar relaterat till två totalt utbrända narkomaner och uteliggare .Troligen därför att du för att vara nazist är en intellektuell gigant.
Man får vara nöjd med det lilla från er........


Citat

"Ja, det var väl därför en somalier knullade en kvinna till döds (i analen, anal jihad kanske) i ett svenskt parkeringsgarage? Hade han varit i Somalia hade han varit fri att göra detta...

http://youtu.be/W5nmF5WWoMs

"Brainwashed muslims having anal sex to enable enough stretch for explosives "

Micke sa...

OM det är viktigt för nyliberaler att Dan park får uppmana folk att döda expressens chefredaktör och ställa kopior av cyklon b burkar utanför synagogor därför att han kallar det konst så borde det rimligen finnas rum för käringgnäll och debil revolutinsretorik från Afa??

Om det inte finns det utrymmet så blir man tvungen att ställa frågan om varför hat som företeelse är rimligt ena gången men inte andra.

Amnexis sa...

Micke:

Det var ett svar på ditt påstående att det är friare i Somalia än i Sverige pga att det inte finns trafikskyltar där. Då skrev jag det som du citerade. Lite ironiskt menat så klart. Miss av mig att du skulle kunna tillgodogöra dig ironi. Ber om ursäkt för det.

Anal-jihad är tyvärr en bister verklighet Micke (youtube-videon visar det). Inte mycket jag kan göra åt det annat än att informera om detta.

Fortfarande har jag nämnt denna händelse EN gång bland hundratals inlägg som inte tar upp detta. Men som vanligt vill micketrollet bygga en dront av ett litet dun.. och resultatet är att han själv dragit upp händelsen två ggr mer än vad jag själv gjort. Duktig ponke.

Sen är det ju ganska underhållande att slänga andra konstiga företeelser som massinvandringen för med sig i ansiktet på micketrollet, då han går igång direkt och får sånt tokspatt.

Amnexis sa...

Micke:

Vem har pratat om ett förbud mot "käringgnäll och debil revolutinsretorik från Afa?"?

Däremot har krav riktats mot polisen och SÄPO att granska dessa grupper hårdare. Samt den viktigaste delen av alla - att våra "journalister" slutar gödsla, romantisera och försvara den våldsromantiska myllan där AFAiterna växer.

Precis samma ska gälla för högerextrema, nazister och islamister. SÅ j-vla enkelt.

Micke sa...

Det var ett svar på ditt påstående att det är friare i Somalia än i Sverige pga att det inte finns trafikskyltar där.
---------------------


Vilket var en sarkasm som svar på det sedvanliga grinadet om att ett av världens rikaste och minst korrumperade länder befinner sig på samma nivå som sovjet.Detta TROTS att vi har högeregering sedan 8 år.


Citat

"Texten antyder ju att nordiska länder i högerkrysset har en stor portion frihetliga värden.

Hog-wash.

Det finns nog få länder som är så kollektivistiskt drillade och fordrar råd från överheten i allt.

Bara räkna antalet vägskyltar under en mils körning. Hur många har man faktiskt nytta av?
Vem har bestämt att det skall vara det antalet per km? Räkna skyltarna och säg om det är relevant med det antalet per km vägsträcka."

Referensen som sådan borde du som nazist jubla åt men som vanligt passerar allt ovanför din skalle medan du lallar om uteliggare som knullar varann i röven för att understryka att vi ska hata invandring

Amnexis sa...

Micke:

Jag gav ett ironiskt exempel på somalisk frihet - fast i Sverige. Det stämmer.

Sue me!

Du skriver ju själv att du var sarkastisk, då borde man också kunna tillägna sig andras sarkasm utan att dra nazistkortet stup i ett som svar på all kritik och allt verbalt smäll på fingrarna du får...


Kan man tycka.


Kan du förresten ge ett somaliskt exempel på varför vi ska importera valboskap i tusental till S, V, A, MP och FI? Alltså ett somaliskt fenomen eller en somalier som kan göra nytta/ bidra med något till något i det sekulära Sverige?

Jag kommer att tänka på Mona Walter, hennes insats är att hon dragit ner brallorna fullständigt på den islam som predikas i moskéer på svensk mark. Kommer inte på något annat... Kan du hjälpa till och visa på hur förträffligt det är med en invandring på flera tusen, ofta analfabetiska, somalier till Sverige per år?

Bara Migrationsverket Syd behöver nu 800 nya bostäder. I VECKAN! Och vi har ingen massinvandring..?

Micke sa...

Du skriver ju själv att du var sarkastisk, då borde man också kunna tillägna sig andras sarkasm utan att dra nazistkortet stup i ett som svar på all kritik och allt verbalt smäll på fingrarna du får
----------------------
Helt orimligt eftersom allt du uttrycker ligger helt linje med nazistiskt tradition.

Du är i mina ögon nazist.


Amnexis sa...

Micke:

Dina ögon kanske har drabbats av ebola?

Jag förstår varför du aldrig utvecklar dina tvärsäkra påståenden om att jag m.fl. skulle vara nazister (det är den djupa osäkerheten som framkallar tvärsäkra tonen). Eftersom jag inte uttrycker mig "enligt nazistisk tradition, blabla, bla..", och micketrollet inte klarar att leda det i bevis så får vi anse saken avgjord.

Du är i alla (safe to say) den här bloggens läsares (inklusive blogginnehavarens verkar det som) ögon totalt hopplös... tåget har gått. Chipspåsen är tom och indianerna har övergivit kanoten.

Micke sa...

Micke:

Dina ögon kanske har drabbats av ebola?
----------------------------

Ytterligare ett svar från dig som är grundad i ren rasism som styrker vem du är.

Det är sedan länge känt att det inte går att att få en Sverigedemokrat att konfirmera något som bevisligen skett, sagts eller gjort så det jag skriver inskränker sig till att tydliggöra det ni säger så att ingen missförstår er och tror att ni passar fint ihop med centern i valet.

Amnexis sa...

Micke:

Att ebola sprids just nu (står på alla nyhetssajter) tycker Micke är rasistiskt. Ja, i stort sett ALLT utom rena vänsterpolitiska projekt och dess nyspråk är ju nazism enligt det förtappade micketrollet.

Det du gör är att förvränga vad jag och andra skriver här så det passar er vänsterretorik. Där ni inte vill anpassa era förslag efter verkligheten, utan verkligheten ska anpassas efter vänsterteorier (som aldrig lett till några framgångsrika samhällen tidigare). Sen ljuger du rakt upp och ner utan att skämmas ganska ofta också. Förutom alla invektiv och förolämpningar. Inget annat.

Varför tror du SD skulle vilja samarbeta med Centern som har både månggifte och massinvandring i pipelinen? Mer troligt är väl moderaterna (om Reinfeldt försvinner) eller Sossarna..

Micke sa...

Att ebola sprids just nu (står på alla nyhetssajter) tycker Micke är rasistiskt.
----------------------------
Nej det är rasistiskt och ett bevis på bristande intelligens att använda det som ett argument för "ett helt vanligt svenskt politiskt parti som har en blomma som symbol"

Det är du tyvärr oförmögen att förstå.

Det hade varit bättre om du gjort det.

Amnexis sa...

Micke:

Men kära nån. "Ett argument för ett parti.." Nää micketrollet, det var en fråga angående dina ögon som ju verkar lida av någon form av, för synen, ofördelaktig åkomma.

Det hade varit bättre om du var läskunnig och var innehavare av någon typ av intelligens. Nu är det reaktionära papegojan micke som hugger bara för huggandets skull. Och det är ju inte en särskilt smickrande personlig egenskap.

Micke sa...

Svara i sak. Prova.