tisdag 1 juli 2014

Feministiskt hat


En tjugoårig transsexuell feminist har tagit sitt liv. Han uppger själv att orsaken är hat från Unga feminister, Fi:s ungdomsförbund.

Fruktansvärt tragiskt, och (om uppgifterna stämmer) ett tecken på att de som skriker högst om näthat är väldigt duktiga på att själva hata.

Läs mer hos A Voice for Men.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Att könsrasisterna inte skulle dras med samma problem som andra hatgrupper vore väl snarare förvånande?

För tankarna till Orrenius krönika:

http://www.sydsvenskan.se/sverige/analays-svart-nar-udda-sangkamrater-ska-samsas/

"Intolerans är en del av SD:s varumärke.

Men att spela på intolerans är inte helt enkelt för ett parti som vill hålla samman. Man måste hitta en linje som alla kan förstå. "

Micke sa...

Kanske lär idioterna som skriver här något om hur käringar ser på det generella hat ni sprider omkring er som magsjuka grisar.

Wagner sa...

Då har Aftonbladet löpet klart till i morgon.

Kanske inte ändå...

Amnexis sa...

Micke:

Du låter ju lika intolerant själv..

..och det vet vi som tvingats lyssna på dina tirader att du ÄR intolerant. Den godhjärtade intoleranta vänster-micke. Alla som inte köper hans dammiga stalinism blir direkt kallade för rasistnazistidiotkärringfascist av micketrollet.

Brooke sa...

Det finns inom den radikalfeministiska falangen en grupp som brukar benämnas TERFs. trans exclusionary radical feminists.

http://theterfs.com/

TERFs illustrerar för mig en tydlig koppling mellan vissa grenar av feminismen och en form utav socialkonservatism. Jag skulle vilja se mer forskning på det här området.

Bland de mest extrema inom denna form utav feminism finner man bloggare som Witchwind, mfl.