onsdag 16 mars 2016

Frihetsfrontens talarkväll 22 mars


På Frihetsfrontens talarkväll i mars välkomnar vi en av Sveriges mest stridbara debattörer i frågor om migration och integration, Tino Sanandaji, Phd i Public Policy från University of Chicago.

Tid: Tisdagen den 22 mars kl. 19.00
Plats: Twang, Katarina Bangata 25, Stockholm

På Twang finns lättare förtäring och god öl på både fat och flaska, så kom gärna lite tidigare.

Alla är välkomna!

5 kommentarer:

utlandssvensk sa...

@ Hans,

Det där borde kunna bli riktigt kul!

Många av de mest utpräglade representanterna för självmordshögern, som t.ex HAX, verkar hänga på Frihetsfronten. Om jag var i Sverige skulle jag absolut gå dit för att få höra om de vågar yppa sina pårökta fantasier i närvaro av Tino. Men jag gissar att de kommer att sitta tysta.

Rapportera gärna om du har tid och lust! Jag är ärligt väldig nyfiken!

Anonym sa...

OT: https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2016/03/15/reinfeldts-nya-toppjobb-gar-till-bankjatte.html

Kommer frihetsfronten ta upp det faktum att den "intellektuella högern" i Sverige helt ignorerar att vi lever i en skendemokrati som ägs av korrupta oligarker?

Fd moderat sa...

@utlandssvensk

när jag läser HAX blogg får jag känslan av att han är ganska kluven. Å ena sidan tycks han tycka att alla som vill skall få komma till Europa och bo här. Å andra sidan vänder han sig emot tanken att de som kommer skall få komma in i välfärdsstaten.

Så jag skulle inte placera honom i samma fack som t ex Norberg eller Segerfeldt som tycker att alla som vill skall få komma hit oavsett konsekvenser.

Dr Mabuse sa...

Har inte följt HAX:s olika inlägg tillräckligt för att kunna göra några tvärsäkra uttalanden, men nog tycks han ta avstånd från den approach landet har idag. Nämligen att omfamna alla nyanlända i vårt systems skattefinansierade gåvor. Utan att de själva bidragit ett dugg men framför allt....de kommer heller inte att KUNNA bidra ett dugg i skrämmande omfattning. Och detta förväntas vi undersåtar svälja utan vidare med välmenande lögner som att vi BEHÖVER denna invandring för att överleva.

HAX tycker: låt alla som kan försörja sig själva komma hit. En viss skillnad. Däremot är los tres Amigos: Norberg, Segerfeldt, Svensson fortsatt luftlandsatta i Utopia där inga ekonomiska verkligheter tillåts skymma visionen.

Segerfeldt är i någon skruvad mening ärlig då han framhärdar i sin idioti trots att han (och de övriga) framställts som idioter av exvis Lindbeck, Sanandaji, Santesson.

Norberg - som ju är en posör - är alltför väl medveten om att hans image skadats och håller därmed käft i den debatt som rasar idag.

Anonym sa...

När jag läser HAX blogg får jag känslan av att han är ganska feg.

Å ena sidan förstod han för länge sedan att kommentarsfältet hade rätt och att den teoretiska libertarianism som bygger på sagan om det mångkulturella USA inte kan fungera i Sverige.

Å andra sidan bor han i Stockholms innerstad, vill fortsätta bo där, och måste buga och bocka för att behålla sin försörjning.

Så nu är hans kommentarsfält i stort sett stängt.