lördag 21 februari 2015

Regeringen och integrationen

22 kommentarer:

Fnordspotter sa...

Det här är alldeles lysande satir.

Micke sa...Synd att inte SD´s järnrörsfilm är det.

Anonym sa...

Denna satir borde spelas före Rapport/Aktuellt varje dag samt inför varje riksdagsdebatt om svensk migrationspolitik och dess "utmaningar".
/ICH

Anonym sa...

En strålande sammanfattning av Sverige på väg mot stupet!
@Micke, som vanligt en djupsinnig kommentar från dig, men"järnröret" var faktiskt av aluminium, så skriv aluminiumrörsfilmen nästa gång.

Anonym sa...

Tack för de skratten :)

Egentligen ska man ju gråta, men filmen var som en skrattpåse :D

Anonym sa...

Den där var ju genuint asrolig : ) Har du gjort den själv Hans?

Anonym sa...

Ja, vad fan ska man säga om integration och migration? Vi studerar ett samhällsförfall. Många undrar varför det bränns bilar, skolor brinner varje dag, samt att skottlossningar sker lite varstans i landet. Ekonomin tuffar på, dock är samhällets gemenskap mycket viktigt. Vilket vi som är fokuser på ekonomisk tillväxt ofta glömmer bort.

Inte enbart detta, vi märker också att bristen på vördnad inför din medmänniska har fallit samman. Pendeltågstrafiken i Sthlm är ett exempel: många pundare skriker på pendeltågen till andra om att de inte ska röra vid dem, andra är fullständigt respektlösa och har fötterna på sätet. Ofta säger jag till svenska ungdomar att de ska ta ned fötterna från sätet, och det gör dem, men att säga till vuxna med bakgrund i andra länder är svårare, inte sällan konfronterar de en med: "Varför ska jag ta ned fötterna?." Då svarar jag: "För att inte andra ska få bli smutsiga." Det finns ingen som helst vördnad inför andra människor från dessa människor. De skiter fullständigt i samhället. Detta är självfallet ett invandringsrelaterat problem, eftersom merparten har utomvästlig bakgrund.

Man kan resonera i termerna: jag sköter mitt och skit i andra. Visst, man vill inte försätta sig i onödiga problem, och jag har också märkt att det finns en stor diskrepans mellan utomvästliga invandrare och svenskar. Vi ska helt enkelt inte lägga oss i. Och det försöker jag göra mindre nu för tiden, eftersom så mycket problem uppstår.

Faktum är att politikerna, medierna, och de naiva svenskarna har tappat kompassen.

/ Magne

Micke sa...

Micke, som vanligt en djupsinnig kommentar från dig, men"järnröret" var faktiskt av aluminium, så skriv aluminiumrörsfilmen nästa gång.
------------------------------
Jag har svårt att se vilken avgörande skillnad det är mellan att få ett tvåtums almuniniumrör eller ett dito av järn i skallen.

Kan du förklara?

Amnexis sa...

Sjukt roligt klipp. La upp på twitter o länkade hit.

Micke:

Testa släpp en meter alurör respektive järnrör på foten så känner du garanterat skillnaden...

Sen håller inte aluminium lika länge, särskilt om det kommer i kontakt med alkohol(!). ;)

Anonym sa...

@Micke:
Förutom att det bättre speglar sanningen så är det ungefär ~2.5kg i viktskillnad. Men nu ser jag att amnexis redan svarat :)
Sen har väl det knappast något att göra med satirfilmen.. Jag undrar dock om du tror själv på den nuvarande invandringspolitiken. Har du några riktiga argument förutom något i stil med "alla människors lika värde"?
/Gunnar

Melmac sa...

Jag vet ännu en sak som är lysande satir. Dyker upp då och då här i kommentarsfältet.

Micke sa...


Sen har väl det knappast något att göra med satirfilmen.
------------------------------

Jo det har det. Enda skillnaden är att idioterna i din partiledning spelar in sina egna satirer.

Applåder får dom från er oavsett innehåll.

Amnexis sa...

Nu förstår jag vad du menar Melmac... wink wink, nodge nodge, say no more say no more saynomoore..

;)

Micke sa...

Tre personer i tråden hävdar att dom inte skulle oroa sig om dom hotades av en person som beväpnat sig med ett aluminiumrör med diametern 5cm och en längd mellan 1,5 och 2 meter samt en godstjocklek på allt mellan 2 och 5 millimeter. Troligen avsett för bygge av byggnadsställning.

Uppenbarligen har all tre frigolit i huvet som tar smällen.

Anonym sa...

Nu var det ju så att de plockade det där aluminiumröret från byggnadsställningen för att de kände sig hotade av andra. De behövde något att försvara sig med. Förstår du skillnaden mellan hota och hotas eller anfalla och försvara?

Mona sa...

Anonym-Den där `järnrörsskandalen`har jag alltid tyckt varit märkligt vinklad,det framställa som anfall när det handlade om försvar.Det är trots allt en stor skillnad.

Amnexis sa...

Mona:

Ja, hur många ggr har man inte hört att "de sprang runt med järnrör och hotade folk"? När det som egentligen hände var att en berusad gängkriminell hotade att ringa dit sitt gäng (original gangsters), varpå SDarna retirerade upp på Malmskillnadsgatan och där plockade upp ett par alurör, som de höll i ett par minuter tills de hörde att polis var på plats. Då nedlades alurören och allt lugnade ner sig. Förutom gäng-killen som inte var glad över att gripas...

Vänstern ser sina egna hot och attacker som självförsvar, medan de som försvar sig mot vänsterns attacker påstår vänstern är de som hotar och attackerar. Samma taktik som islamisterna använder.

Micke sa...

Förstår du skillnaden mellan hota och hotas eller anfalla och försvara?
---------------------------------

Kan du förklara för mig hur tre vuxna människor som LÄMNAR platsen där ett gapande kraftigt berusad person LIGGER kan vara så hotade att dom måste återvända till fyllot som fortfarande är redlös och ligger på gatan för att hota eller misshandla honom med byggnadsställningsrör dom funnit och som utgjort impulsen för att återvända?

Fungerar alla Sverigedemokrater på det viset?Mona sa...

Eller misshandla? Hur ska vi ha det nu Micke? Var det misshandel eller hot? Varför inte hålla oss till sanningen oavsett om det gäller SD eller Något annan grupp som kanske inte heller har uppfört sig helt okej.

Amnexis sa...

Micke är på nätet för att skapa desinformation, oreda och konflikt. Precis som vänstern agerar i samhället som stort, splittra och erövra. Det gynnar vänsterpolitiska idéer.

Anonym sa...

Om jag är en av de tre som inte skulle känna sig hotade av ett alurör har du fel. Har aldrig påstått det så sluta hitta på saker.
Det jag däremot påpekade är att skadorna man kan få av ett järnrör antagligen är grövre samt att det vore bättre att förhålla sig till sa? Håller du inte med om det Micke?
Sen har du ju inte svarat på min första fråga heller.
/Gunnar

Micke sa...

Sen har du ju inte svarat på min första fråga heller.
--------------------------
Jo jag har svarat på det men jag ska göra det en gång till för din skull.

Hur dum i skallen måste man vara för att vara hotad av en person som är redlöst berusad och ligger på marken som man dessutom LÄMNAT och sen återvänder till?