onsdag 30 april 2014

Omskolningsfeministerna

Den som inte håller med Fi ska skickas på omskolning. Det gäller i synnerhet män. Fräscht parti de har, feministerna...

Fi:s partiprogram hittar du här. Det är fullt av godbitar för den som letar galenskaper och sektmentalitet. Det är alltså detta parti som bland annat DN gladeligen, och helt okritiskt, ger en helsida.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är det en vågad gissning att detta även kommer påverka övriga partier?

När kommer SD ta över stafettpinnen och kräva att alla muslimer skall interneras i läger innan de slutgiltigt kastas ut ur landet, som deras åsiktsfränder i Danmark gjort sen 90-talet?

Amnexis sa...

Anonym 11:41:

Kasta gärna ut de muslimer som vill göra som de i England. Ju förr desto bättre;

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2614348/School-heart-alleged-Muslim-Trojan-Horse-plot-allowed-students-speak-positively-7-7-9-11-attacks.html

http://www.telegraph.co.uk/education/educationnews/10790441/Guide-to-school-Islamisation-by-ringleader-of-Trojan-Horse-plot.html

Anonym sa...

@ Amnexis

Där åkte likheten inför lagen ut genom fönstret.

Amnexis sa...

Anonym 15:40:

Vad har händelserna i England med likhet inför lagen att göra? Vill du "fly" till Sverige och infiltrera och förändra vårt sekulära samhälle till ett mer islamistiskt samhälle med sharia-inslag, i smyg och genom hot, och inte genom valresultat är mitt förtroende för dig i botten och jag anser dig vara persona non grata.

Men, jag märker att du längtar så efter att få sätta ditt och dina vänners barn i smygislamiserad svensk kommunal koranskola där shariaregler råder även för icke muslimer. Det är bra, då vet vi var vi har dig...

Muslim Brotherhood Infiltrating Europe (1/4):
http://www.youtube.com/watch?v=kM12FvorpK0&feature=share&list=PL81AB331F530B8184

Richard Dawkins on the Breeding of Ignorance in British Islamic Schools:
http://youtu.be/X81u9NpxmoY

Lars Hedegaard - En tredje muslimsk offensiv mot Europa (1/2):
http://youtu.be/qAM2aNgBxEI

Du vet, införs sharia i Europa om 20år så får vi andra dhimmie-status och får betala jaziya (en särskild skatt för otrogna), med den takt inflödet sker idag är det absolut ingen omöjlighet. Integrationen och anpassande av muslimer till svenska LAGAR och värderingar är näst intill obefintlig.

Salafi and Secular Intellectuals Exchange Insults and Nearly Come to Blows on Egyptian TV:
http://youtu.be/JGqs9gSnJho

Det är inte bara feminister som vill skicka svenskar på omskolningsläger...

Anonym sa...

@ Amnexis

Ja vad har det faktum att du vill beväpnade män med emblem med våld skall kasta ut vissa människor ur landet istället för att dömas efter lagen, med likhet inför lagen att göra?

Liksom din kollektivisering av "muslimer" när det är fråga om individer?

Men du har helt rätt, du har avslöjat mig: jag längtar efter att sätta våra "barn i smygislamiserad svensk kommunal koranskola där shariaregler råder även för icke muslimer".

Det är ju inte alls så att libertarianer inte vill att någon byråkratorganisation skall svara för skolan, eller avskaffa skolplikten liksom skattefinansiering, och statliga läroplaner. Eller att föräldrarna om de vill sätta sina barn i skola väljer skola, lärare, pedagogisk inriktning och värdegrund i enlighet med familjens egen filosofiska och religiösa övertygelse.

Fascinerande också att sverigedummokrater hyser sådan antipati mot samhällsförändringar i "smyg" och inte genom valresultat. I Sverige skall majoritetens diktatur råda. Basta!

Amnexis sa...

Anonym 12:03:

Men är du inte läskunnig människa? Jag pratar om de muslimer "som vill göra som de i England", då syftandes på de som islamiserat vanliga brittiska skolor i smyg och lönndom (se länkarna). Inte alla muslimer. Jävligt stor skillnad faktiskt. Men det här med att tyda skriven text är ju ett växande problem i Sverige så jag får ha överseende med din bristande förmåga..

Sen, har vi faktiskt laglig möjlighet att utvisa människor som "flytt" hit som inte sköter sig. Återkalla deras medborgarskap om de inte vill rätta sig efter demokratin i Sverige, de som med våld, hot, barnafödande på svenska skattebetalares bekostnad, smygspel och ränker vill införa sharia-liknande regler för svenskar ska granskas, oskadliggöras, lagföras och om möjligt också utvisas.

Att män beväpnade med emblem står för verkställandet av utvisning/fängslande av dessa antidemokratiska krafter som Wahabbisterna och Muslimska Brödraskapet står för har jag inga som helst problem med. Skulle det vara bättre att en mobb utrustad med grepar och facklor genomförde utvisningen istället?

När din liberala friskola infiltrerats av islamisterna tror jag inte du kommer att vara lika kaxig och stor i truten. Om du tror att du kan stå emot så kommer Gudrun och Aftonbladet och anklagar dig för att vara dödsknarkarnazist eftersom du inte vill låta din skola berikas.

Majoritetens diktatur... tss, kolla på dokumentärerna jag länkade så får du veta allt om samhällen där verklig majoritetsdiktatur råder. Så visst är jag glad att jag slipper betala dhimmieskatt och jizya till muslimska majoriteten i Sverige. Som kan komma att infinna sig runt 2030-2040 om inget oväntat plötsligt förändrar den statistiskt säkerställda demografiutvecklingen i Sverige/Europa.
Andra generationens muslimer visar sig dessutom vara mer radikal än sina föräldrar. Tvärtom mot de förhoppningar Ullenhag och gänget när.

Hur tror du att du ska få gehör för dina liberala idéer i ett framtida kalifat? Demografi-utvecklingen talar sitt tydliga språk. Men jag kanske är en dummograf då enligt dig med de fantastiska argumenten?

Anonym sa...

Jag är 70+. Ännu har ingen kvinnlig renhållningsarbetare tömt mina sopkärl. Här behövs kvotering.

/utkik

Amnexis sa...

Utkik:

Fi-etablissemanget borde ställa upp mangrant och visa att dom är karlar för sina kjolar och skapa jämlikhet i sopbranschen - dom skulle säkert trivas utmärkt i landets soprum.