onsdag 30 april 2014

Det är upp till oss att #GranskaFi

DN ger Feministiskt initiativ en helsida i dag. Tidningen intervjuar deltagare på Gudrun Schymans "home-party" på Teater Giljotin. 70 kvinnor och 4 män deltog den gången, får vi veta.

Inga kritiska frågor ställs om partiets extremistiska politik. Jag ser framför mig hur DN:s reporter tvärtom sitter och myser när hon följer med i Schymans jargong. Om Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet får kritik för att föra en orealistisk ekonomisk politik är det ingenting mot för det rosa luftslott, det rena dagdrömmande, som Fi står för.

När feministerna nu får så mycket gratisreklam och helt undgår granskning i de större medierna, får vi andra försöka dra vårt strå till stacken. Det räcker att glutta på partiprogrammet. Berätta för alla du känner vad Fi egentligen står för, och vilken extrem politik som många nu funderar på att ge sin röst.

Feministerna vill in i parlamenten. Vi kan hålla dem ute.

Tidigare bloggat:
#GranskaFi - De rosa extremisterna

Läs även:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är faktiskt rejält kusligt med hur media gullar med de totalitära. Sverige må fortfarande vara en demokrati, men någonting olycksbådande är i rörelse när man kan föreslå omskolningsläger utan att media reagerar. Det demokratiska sinnelaget verkar nämligen vara på upphällningen i Sverige.

//Rick

Anonym sa...

@ Rick

Så länge en majoritet är för att sätta folk i läger, är det väl helt i svensk demokratisk ordning?

Two wolves and a sheep voting on dinner.