torsdag 17 december 2015

Det förklarar en del...


9 kommentarer:

utlandssvensk sa...

@ Hans,

Ja, i dagens läge får man väl försöka att gå outside of the box om saker och ting ska bli begripliga!

Sen noterar jag att du länkar till HAX. Jag har följt hans blogg till och från genom åren och skrivit ett fåtal kommentarer. I dag bevittnade jag dock något ganska häpnadsväckande. Han skrev ett längre inlägg som gick ut på att den förda immigrationspolitiken var en reaktion på SD och när han sen fick mothugg i kommentarerna hävdade han bestämt och upprepat att SD kom in i riksdagen 2006. När misstaget sen påpekades raderade han alla sina egna kommentarer och alla invändningar!

Jag har skrivit kommentarer så länge det har funnits bloggar i Sverige och detta var nog bland det absolut mest skamlösa och ohederliga beteende som jag någonsin har observerat. Karln saknar uppenbarligen såväl skam i kroppen som vanligt folkvett.

Nu gör alla självklart som de vill med sina egna bloggar, men eftersom du länkar till honom tyckte jag att du borde få veta.Halsingen sa...

Ja Hans, bör du inte följa konstgräsrotens råd och klippa dina band till libertarianismen och bli en SD-bitch helt och hållet? :-)

Anonym sa...

utlandssvensk
när Hax blir för illa åtgången stänger han kommentatorsfältet för att slippa anonyma som är elaka.Allt för att stänga ute ljud som stör i hans ekande lilla kammare.
Kanske är det det som är libertarianism?

Utlandssvensk sa...

@ Anonym 07:19,

"när Hax blir för illa åtgången stänger han kommentatorsfältet för att slippa anonyma som är elaka."

jo, det är väl inte direkt ovanligt på en del bloggar. Men det här var något betydligt värre. Hela hans inlägg vilade på hans fantasi om att SD valdes in i riksdagen 2006 och han stod envist fast vid detta i kommentarerna, samtidigt som han idiot- och rasistförklarade folk. När han sen tydligen insåg sitt misstag raderade han alla spår av det. Det är en helt extrem intellektuell oärlighet och folk som agerar så bör bli "named and shamed". De har ingen plats i en seriös debatt.

Anonym sa...

Utlandssvensk
Men det känns ju så mycket bättre än att erkänna att man är ute och cyklar om man bara kan låtsas som om det aldrig hänt.Framförallt när man "analyserat" något och ser sig själv som en framstående debattör.

Anonym sa...

Astroturfarna:

"när Hax blir för illa åtgången stänger han kommentatorsfältet för att slippa anonyma som är elaka"

Snarare införde han moderering pga att "Amnexis" och "Micke" (sannolikt två SD-sockpuppetkonton) trollade sönder kommentarfältet.

Anonym sa...

9 december 2015 00:31
Tur att Hax har några lojala kvar att luta sig emot då.

Unknown sa...

Det jag såg av mickes kommentarer var ett ständigt hyllande av invandring och mångkultur och en allt åt alla mentalitet som inte känns speciellt SD - aktigt.

Unknown sa...

Eftersom du tydligen inte bör i Sverige kanske du missat att Reinfeldt själv sa att uppgörelsen med miljöpartiet angående invandringen var ett sätt att markera mot sd's väljare. Valet av SD ledde till ökad invandring sade den forne ledaren själv rentav.