torsdag 2 juli 2015

Säkert klädval

Till alla lättklädda feminister som klagar över att män tittar på dem på sommaren har jag ett förslag på klädsel.

Tryggare kan ingen vara.

6 kommentarer:

Gumman Gummander sa...

Det har ofta slagit mig att de som klagar mest över att andra tittar på dem är just de som gör allt vad de kan för att andra ska titta. Det kan röra sig om allt från "dekolletage" där man undrar vad de ska göra när tuttarna trillar ut till grönfärgat hår.

Anonym sa...

Det handlar nog mycket om att provocera för att få sina egna fördomar bekräftade, precis som när Nyheter24 skriver att alla män är svin bara för att sen kunna klassa de ilskna mothugg de får som "näthat".

"Jag får klä mig precis som jag vill utan att nåt gubbäckel ska glo! Näe, var det inte det jag trodde, nu glor de i alla fall, usch!"

Tänk vad snopet om alla "vita kränkta män" skulle sluta titta på lättklädda tjejer på stan, massor av "journalister" skulle riskera att bli arbetslösa när de inte längre kan skriva krönikor om hur uttittade de blir!

Anonym sa...

Kränkthetens Sverige !

Anonym sa...

Som make till en underbar fru som inte bryr sig ett skit om ev nedsättande eller fräcka blickar (försök något och hennes höger är snabb och hård) och tar uppskattande diton med ett småleende ... för mig personifieringen av den fria västerländska kvinnan när hon är som bäst. Hon är inte bara trevlig att titta på (det bjuder jag på) hon är dessutom smart.

Jag (med många fler) är lyckligt lottade med bättre hälfter vars personligheter och självbilder sitter i huvudet och inte i någon annan del av kroppen.

Anonym sa...

Inte helt säkert de facto!

Sk nasister kan ju börja slänga olika former av eldar emot de likt negrerna och judarna gjorde mot KKK. Skillnaden är väl just svart och/mot vit. Ja, mycket tyg ÄR DET!

Glad sommar från IDIOTEN!

Anonym sa...

Lite som att en medelålderskrisande man skulle bli sur för att folk stirrar på hans Ferrari. :)