fredag 23 maj 2014

Män är tydligen skithögar


Gunnar Hökmark är kunnig. Lars Adaktusson är menlös. Christian Engström är påläst och sympatisk. Malin Björk kör med trygga vänsterklyschor för att parera sin oerfarenhet.

Den enda toppkandidat i Europaparlamentsvalet som ger ett helt igenom osympatiskt intryck är Socialdemokraternas Marita Ulvskog.

När Ulvskog trodde att ingen hörde kallade hon Hökmark för "Jävla skithög". Efteråt förklarade hon sig med att hon blivit förbannad. "Det var en så massiv rad av män på mitten som tog allt syre", sa hon till Aftonbladet. "Det var de fyra herrarna som stod där i mitten, de tog plats och tid."

Det faktum att flera av hennes motståndare råkade vara män gav henne alltså rätten att kalla en av dem för skithög. Intressant logik.

Föreställ dig en omvänd situation och tidningsrubrikerna skulle inte vara nådiga.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Föreställ dig denna situation:

Det faktum att flera av hennes motståndare råkade vara neger och/eller muslim gav henne rätten att kalla en av dem för skithög.

Jag är rädd för att vi sitter på ett sluttande plan.

Conlon sa...

It takes one to know one....

http://polytempik.blogspot.se/

Anonym sa...

Ulvskog är ju ett stolpskott som inte har åstadkommit något vettigt överhuvudtaget inom politiken.
Med tanke på hennes åsikter borde hon väl gå över till Fi där hon passar in bland de övriga manshatarna och kommunisterna.

Pelle2

Anonym sa...

"Häxan surtant" förnekar sig inte...

Anonym sa...

@ pelle2

FI med dess frikyrkliga misandri och sexualsyn är inte mer kommunistisk än fascism.

Micke sa...

Det faktum att flera av hennes motståndare råkade vara neger och/eller muslim gav henne rätten att kalla en av dem för skithög.
-------------------------------
Det faktum att du talar om grupper i singular tyder på att att du är Sverigedemokrat.

Anonym sa...

Jag förstår inte hur Marita Ulvskog kan ha en politisk karriär efter Feministas-skandalen. Hur kan det tolereras att hennes påkbeväpnade pack kan springa runt och inte bara hota utan ta till handgripligheter mot yttrandefriheten.
/B

http://sourze.se/2005/05/20/ulvskogs-avstandstagande-en-undanflykt__62023#.U4NjUmeKCtU