torsdag 22 maj 2014

En valfilm mot extremfeminism


Som antifeminist gläder det mig när i alla fall ett parti öppet tar ställning mot extremfeminismen, och dessutom gör det i en valfilm inför EU-valet.

I Sverigedemokraternas valfilm, förklarad av SD-kvinnorna, leks med objektifiering och bilden av kvinnor som viljelösa våp. Säga vad man vill om SD, men de går verkligen emot etablissemanget här.

Innan filmen finns på YouTube kan den ses här (ny länk).

11 kommentarer:

Micke sa...

http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_Nazi_Germany

Anonym sa...

Nu har FI en valaffisch med texten:

"Utegångsförbud för män efter kl. 19"

För SD behöver vi bara byta ut män mot invandrare eller muslimer.

Hans Li Engnell sa...

Ta en bild och sprid.

Anonym sa...

Att den här filmen på något sätt betraktas som kontroversiell visar ganska tydligt hur illa till Sverige ligger. Det enklaste sättet att få lite liberalism i sitt liv är nog att emigrera.

Anonym sa...

Free State Project ligger bra till som flyttdestination för en libertarian.

http://freestateproject.org

Anonym sa...

Till 22 maj 2014 11:53:

Men redogör för varför du skulle vilja leva i ett islamistiskt samhälle samt hur migrationspolitiken fungerar. Du verkar snarare bakom flötet samt något bipolär. Hälsa Rövstedt ett tack för de 28000 kr som jag årligen betalar för migrationen!

Till Hans:

Är Sd emot etabilissemanget? Det var som tusan! De är ju hatade och bespottade av etablissemanget. Snarare vore det konstigt om Herr Rövstedt sade att Sd har en förnuftig migrationspolitik och finner att de i andra frågor såsom feminismen har ett sunt förhållningssätt.

// Magne

Amnexis sa...

anonym 11:53:

Länka gärna till avsnittet i deras partiprogram du syftar på.

Nä justja, du hittar ju bara på allt eftersom.. som vanligt.

Christoffer sa...

Trist att det är SD som gör en sån här film. Ett sånt här budskap skulle givetvis komma från liberalt eller frihetligt vänsterhåll. Inte från ett värdekonservativt parti med noll trovärdighet i jämställdhetsfrågor.

Det här kan närmast skada jämnställdhetsdebatten, då personer som kanske är kritiska mot rådande radikalfeministiska paradigm tiger för att inte anklagas för att vara sd:are.

Hans Li Engnell sa...

Jag instämmer i det, risken finns definitivt. Men ingen liberal kraft i Sverige skulle ju göra denna film. Svenska liberaler har tämligen mangrant slutit upp bakom radikalfeminismen. Eller är åtminstone helt tysta.

Anonym sa...

Svenska liberaler? Syftar du på Sveriges vänsterliberaler? Mig veterligen finns inget riktigt liberalt parti i Sveriges riksdag.

// Magne

Hans Li Engnell sa...

Nej, inte svenska liberala partier. Svenska liberaler. De finns, framför allt utanför riksdagen.