måndag 14 maj 2012

Inget att vara stolt över

Folkpartiet och Liberala ungdomsförbundet portas från Pride i Uppsala. Enligt Uppsala Pride är de nämligen av fel politisk färg. Det sitter således socialister och queerfeminister i samordningsgruppen och förbjuder borgerliga att delta. Idiotiskt är bara förnamnet.

Detta är ett gott exempel på hur gärna vissa på vänsterkanten vill göra vissa frågor till sina och utestänga dem som inte är överens med dem i allt. Fegt, skulle jag kalla det. Och onödigt. Det kan resultera i separata Prideevanemang framöver. Vilket väl aldrig var tanken. Miljöpartiet svarar genom att inte delta.

Som svar kommer LUF och FP att ordna en Pridedemonstration öppen för alla. Och så har vi ju den stora Pridefestivalen i Stockholm - för alla. Även för socialister och queerfeminister.

via HAX
Läs även: Beelzebjörn

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vänstermänniskor är och har alltid varit rövhål faktiskt. Nuförtiden är tyvär även de blåa lika stora rövhål i och med FRA, ACTA med mera.

Ganska löjligt av dem att stänga ut folk för deras åsikt, lite som att stänga ut en bög,transa från var som helst för att deras åsikt om kärklek går isär.

Hyckleri....Tråkigt också att de där HBT:arna har glömt att deras budskap startade med att alla skulle få vara med oavsett tanke/kärlek osv.

Anonym sa...

Märklig historia om några tokbollar med rätt konstig världsbild. Hur kan man få för sig att Folkpartiet stödjer marknadsekonomi?
/B