måndag 25 april 2016

När MP:s språkrör kallar till pressträff...... och man hoppas på besked om avgång men får höra årets kanske mest meningslösa presskonferens om att de sitter kvar.

5 kommentarer:

Larsa sa...

Nu är det nog dags för Löfvén att kalla till presskonferens också och meddela att han sitter kvar som statsminister. :)

Anonym sa...

Fast dom meddelade ju i varje fall att dom ville leda partiet om det nu inte var så att valberedningen kunde få fram alternativ på 3 veckor.Det var ju generöst i ett parti som inte är toppstyrt om man säger så..

Anonym sa...

Hej.

Vem är mannen i klippet?

Jag undrar om inte Romson drar sig tillbaka, frivilligt eller 'frivilligt'? Fridolin verkar betydligt mer insyltad i Kaplans förehavanden och nära samarbete med muslimska företrädare. Vad har Romson för stöd internt, egentligen?

Kanske det bästa av alla möjliga utfall skulle vara att Fridolin lyckas ge Romson silkessnöret, mot att kongressen får utse ny parhäst åt honom. I förbittring över detta hoppar de mest feministiska och HBTQ-fokuserade av till V och Fi, och de kvarvarande blir allt mer öppet ett muslimskt parti. Ett parti vars väljarstöd växer för varje dag dessutom, särskilt om övriga partier börjar skärskåda sig själva efter kopplingar till Hamas, AQiM, Muslimska Brödraskapet med fler.

Det kanske är det som blir resultatet: ett renodlat sunnimuslimskt parti med inre slitningar mellan folkgrupper (turkar, somalier, araber, palestinier, syrier)? Om det händer sätter jag en krona på att det verkligen börjar smälla, med rejäla eftergifter från det som är kvar av Sverige vid det laget.

Fast det är klart, man kanske lyckas med som inget folk och inget land någonsin lyckats med någonstans: integrera en annan folkgrupp som är stor nog att grunda ett eget samhälle, dessutom muslimer. Dagen efter det sker kan vi utrota organiserad brottslighet, prostitution och narkotikamissbruk, och som sängfösare se hur leoparden tappar sina fläckar.

Stackars all de människor som flytt till Sverige för att slippa islams förtryck och arabers och turkars rasism och kvinnoförtryck. De måste känna sig dubbelt bedragna.

Kamratliga hälsningar,
Rikard, lärare

Anonym sa...

Det är nog lika bra att regeringen kallar till presskonferens varje dag och meddelar om man sitter kvar eller ej.

Hans Li Engnell sa...

Vem är mannen i klippet?

Kanye West.