fredag 29 augusti 2014

Rent mjöl i statens påse


4 kommentarer:

Amnexis sa...

I djurfarmen är vissa djur mer jämlika än andra...

Anonym sa...

Varför är Hans inte lika konsekvent i andra sammanhang:

https://i.imgur.com/ymUg5K1.jpg?1

Amnexis sa...

Anonym 13:20:

"Demnonstranterna" (de huliganer som älskar att bråka med polisen) kastade flaskor med ammoniak på polishästarna. Videor från upploppet visade tydligt att vänsterpatrasket kastade allt möjligt mot polisen.

Ger man sig in i leken får man leken tåla. Ingen tvingade dessa maskerade och svartklädda individer att närvara. De valde det själva, Liksom de valde att attackera polisen då polisen inte lät dem passera avspärrningarna med sina intentioner att döda/skada/lemlästa Sverigepartisterna.

Till syvende och sist råder mötesfrihet i Sverige, och det innebär även att intresserade ska kunna höra och ta del av vad som sägs utan att riskera stryk. Det är polisens uppgift att skydda alla som vill hålla tillståndsgivna offentliga möten. Enligt YGL. Passar inte det vänstern kanske man ska flytta till Nord Korea?! Där råder kommunistisk totalitarism.

Hade väl varit bättre att låta SvP tala inför ett tomt torg, utan krigsrubriker i en hel vecka efter? Då hade nog få ens vetat vad SvP är för något... Men taktik är ju inte vänsterns starka sida, våld, åsiktsförtryck och hot gillar de desto bättre som politiskt påtryckningsmedel. Och en vettig attraktiv politik från vänster.. tror jag de flesta redan insett att det kommer aldrig att dyka upp. Vänsterpartiet är de kriminellas politiska röst.

Anonym sa...

Det i särklass viktigaste för vänsterfolk är att posera, visa upp inför andra hur goda de är.

Antirasistnarcissister.