måndag 11 augusti 2014

Träffsäkert


18 kommentarer:

Anonym sa...

Är den riktig? Han borde fasen inte ha fingret på avtryckaren om han står sådär. Grundläggande vapenhantering 1 Adam.

Amnexis sa...

Apropå UNinvolved. I ett arabiskt tv-program, med den före detta muslimen och marockanen Rashid Hmami som programledare, får vi höra hur en “svensk” muslim ringer in och förklarar hur han stödjer terrorgruppen Islamiska Staten, IS, och avser kriga mot både Sverige och Europa tills vi alla blivit muslimer.

Hmami ställer raka och direkta frågor som blottlägger islamisternas skruvade världsbild och verklighetsuppfattning. Att vi har IS-anhängare mitt ibland oss, redo att slakta oskyldiga även här, kan vi tacka sjuklöverns massinvandringspolitik för.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

Anonym sa...

"Att vi har IS-anhängare mitt ibland oss, redo att slakta oskyldiga även här, kan vi tacka sjuklöverns massinvandringspolitik för." Men alla människor har väl lika värde? Även de som vill slakta oskyldiga i Sverige? (Propagandan som florerar i svenska medier.)

/ Magne

Anonym sa...

@ Magne Om de vill slakta oskyldiga i Sverige fortsätter de ju karolinernas tradition som Sd hyllar ;-)

Anonym sa...

@ 11 augusti 2014 17:27

Jag antar att det är vår käre "neurotiske secessesionist" som nu är i farten igen. Det hade varit värre med en sådan som du: dvs enbart vill leva med sin folkgrupp (gutar, svear, skåningar etc.). Du hade väl antagligen mördat den personen som passerar din landsgräns (var du nu bor).

/ Magne

Micke sa...

Amnexis och hans muslimhatande vänner kanske kan förklara hur hans inlägg relaterar till bilden?

Micke sa...

Men alla människor har väl lika värde? Även de som vill slakta oskyldiga i Sverige?
-----------------------------
Perfekt exempel på naziretorik

Amnexis sa...

Micke:

Sverige (och FN) är "uninvolved" i försöken att hejda ISIS massakrer på oskyldiga. I Sverige propageras ju det för ISIS på socialdemokraters facebook-sidor, så jag förstår varför skon klämmer för dig Micke:

http://stoppabojkott.se/omar-omeirat-s-fd.jpg

Anonym sa...

Micke:

Citera ordentligt!

Hela citatet:

"Men alla människor har väl lika värde? Även de som vill slakta oskyldiga i Sverige? (Propagandan som florerar i svenska medier.)"

Vet du vad propaganda betyder?

/ Magne

Mona sa...

Der är väl så självklart oavsett vad man har för åsikter om islam att det IS ägnar sig åt är folkmord och det borde varje förnuftigt tänkande människa förstå.Verkar ibland som somliga inte inser allvaret i vad som händer.

Micke sa...


Vet du vad propaganda betyder?

/ Magne
-----------------------
Ja och det finns inga medier eller politiker som propagerar för att Isis fritt ska slakta dig eller någon annan eller att deras utövande av massmord genererar rätt till skydd.

Frågan återstår då varför du ljuger?

Micke sa...

I Sverige propageras ju det för ISIS på socialdemokraters facebook-sidor, så jag förstår varför skon klämmer för dig Micke:
------------------------------
Han är borta ur partiet. Det är inte din arbetsgivare Ekroth.


Du påstår (ljuger sannolikt) att fler socialdemokrater propagerar för Isis massmord.
Visa oss exempel på det.

Anonym sa...

Micke:

Du tolkar meningen fel. "Allas lika värde" står i Sverige för att exakt alla människor har lika värde, oavsett om det rör sig om pedofili, massmord, miljöförstöring, förskingring av pengar etc. Den retoriken för massmedierna i Sverige, och då är själva propagandan att denne IS-anhängare mitt ibland oss, redo att slakta även här, har samma värde som alla andra arbetande medborgare.

/ Magne

Amnexis sa...

Micke:

Om Carina Hägg påstår att S inte rensar ut islamist-extremisterna längre så är det ju rimligt att anta att Omar Omeirat inte är ensam..

http://www.varnamonyheter.se/artikel/110210/politisk-islam-viktigare-fraga-an-vinster-i-valfarden

http://www.varnamonyheter.se/artikel/110422/carina-hagg-har-ratt-om-politisk-islam

https://pbs.twimg.com/media/Buwsy8DIIAApqad.jpg:large

Annars är det väl bara att vänta lite så dyker det nog snart upp en ny socialist som kallar judar för svin på sin facebook. Historien upprepar sig, men inte enligt Mickes önskelista...

Amnexis sa...

"Alla människors lika VÄRDE" är dessutom en felöversättning från engelskans "dignity" som korrekt översatt betyder värdighet och inte värde.

Här är FNs 1 artikel om mänskliga rättigheter:

"All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood."

Hur man kan få den meningen till att betyda att alla världens människor ska har rätt till svenska skattebetalares socialförsäkringssystem och andra skattefinansierade godbitar är ju så att säga helt "beyond"...

Amnexis sa...

Micke:

Inte sossar iofs, men deras förmodade samarbetspartner MP har samlat på sig en diger lista med antisemitism, hyllningar av IS(IS) och lite annat smått och gott under sommaren:

https://pbs.twimg.com/media/BuyPqT6IQAEkBbV.jpg:large

Micke sa...

Såvitt jag vet är Omar Omeirat borta men inte Kent Ekroth.
Stämmer det?

Amnexis sa...

Kent Ekeroth behöver inte gå någonstans enligt mig. Vad skulle han ha gjort som är i paritet med att som socialist öppet hylla folkmordets IS(IS) och kalla judar för svin, på facebook? Kent Ekeroth är en vass politiker, men ingen jihadist..