måndag 25 augusti 2014

Förbered dig på ett byte...

Stig-Björn Ljunggren var en av talarna på årets sommarseminarium med Frihetsfronten. Han pratade om socialdemokratin, nyliberalismen, 80-talet och framtiden. Ljunggren var kunnig, kvick och tankeväckande. Precis som vanligt.

Mest spridning fick hans passage om Feministiskt initiativ:
"Fi vill ha mansskatt, men vill samtidigt att man ska få bestämma sitt kön själv. Kostnadsfritt."
Om Fi skulle få inflytande över politiken (i detta fall kan det faktiskt räcka med Miljöpartiets Åsa Romsås) kommer skatteplanering få en helt ny innebörd...

3 kommentarer:

Anonym sa...

:)

Inte för att jag vill ha Fi i närheten av någon beslutsfattande position, men det hade faktiskt farit kul att se om det skulle bli ett masshopp från "vita medelålders män" till "vita medelålders kvinnor".

Anonym sa...

Då kanske gruppen vita heterosexuella medelålders män kan börja betraktas som en minoritet, få en särställning och täckas av hetslagen. Sen måste ju naturligtvis fler män kvoteras in i bolagsstyrelser.

Johan Grå sa...

Samma queer filosofer som menar att könet är variabelt brukar aldrig ha några problem att skuldbelägga män eller använda SCB för att hitta statistik om hur patriarkalt samhället är. Jag tror inte sådant som logik och matematik hindrar F!.