söndag 5 augusti 2012

Veckan som gick #38

# Krav på Quickkommission. Anhöriga till Johan Asplund och Charles Zelmanovits, två av Thomas Quicks påstådda mordoffer, kräver en medborgarkommission som undersöker hur det gick till när polis, vårdare, läkare och domstolar tillsammans skapade Sveriges värste seriemördare. Den numera pensionerade överåklagaren Christer van der Kwast vidhåller att Quick dömts korrekt. Det är de hovrätter som beviljat Sture Bergwall resning som har gjort fel. Nu när den värsta rättsskandalen i modern svensk historia rullas upp gör sig van der Kwast till åtlöje.  

# Nytt amerikanskt skottdrama. Det dröjde bara några veckor efter att James Holmes skött vilt omkring sig på en biograf i Aurora, Colorado, innan det small igen. I dag sköt någon ihjäl flera människor (just nu uppger medierna sju, inklusive gärningsmannen) i ett sikhtempel i Wisconsin. Vem som begick dådet och varför är ännu oklart, men företrädare för sikherna påminde i kväll i CNN om att de varit utsatta sedan den 11 september på grund av sitt utseende och sin klädsel. Månne är det ännu en vit amerikansk galning som velat "skipa rättvisa"?

# Pussy Riot inför rätta. Protestgruppen Pussy Riot, som smädat bland andra president Putin och suttit häktade sedan i mars, skulle ställas inför rätta i veckan. Men rättegången har skjutits upp. Vladimir Putin har sagt att han hoppas på en rättvis och mild dom. Kvinnorna borde förstås inte alls vara åtalade utan i värsta fall bötfällda för sitt tilltag i Frälsarkatedralen.

7 kommentarer:

Micke sa...

Feminister är bra om dom är i Rysssland.

Micke sa...

Vilken hjärndöd jävla nolla...signera med KKK....

Tjalle banan var faktikst bättre............

--------------------------


https://www.alkoholhjalpen.se/forum/forandra-sitt-drickande/4057


7 september, 2009 - 17:51
#1
broccoliprutt (not verified)
Jag är 31 år och är alkoholist och narkoman. Med...

Jag är 31 år och är alkoholist och narkoman. Med narkoman menar jag sömntabletter och värktabletter. Aldrig "rent knark" som kokain osv även om jag provat nästan allt som finns som inte kräver kanyler.

Jag har testat sluten vård, öppen vår...ja alla sätt som finns. Trots min ringa ålder så är jag så jävla fast stt (som min doktor själv säger) är jag mer "erfaren" än de flesta pensionärs-alkoholister.

Som ett steg i mitt eget tillfrisknande känner jag att jag behöver hjälpa andra. Känn er välkommna att ställa alla frågor du kan ha till/om en alkoholist. Jag svarar 100% ärligt just för att kunna hjälpa dig eller den som behöver vård.

Känn dig välkommen att fråga precis vad som helst hur en alkoholist fungerar/tänker. Det är nämligen så att vi alla fungerar äckligt lika varandra alla vi med samma problem.


// Challe-Banan

Anonym sa...

Varför behöver det just vara en vit galning? Kan ju lika gärna vara någon knäppgök ur den egna sekten som fått psyk bryt, en galen neger, en arabisk muslim eller ett UFO? Eller?

Vänligen Hubba Bubba

Anonym sa...

Jag menar alltså detta deltema av posten:

"Nytt amerikanskt skottdrama. Det dröjde bara några veckor efter att James Holmes skött vilt omkring sig på en biograf i Aurora, Colorado, innan det small igen. I dag sköt någon ihjäl flera människor (just nu uppger medierna sju, inklusive gärningsmannen) i ett sikhtempel i Wisconsin. Vem som begick dådet och varför är ännu oklart, men företrädare för sikherna påminde i kväll i CNN om att de varit utsatta sedan den 11 september på grund av sitt utseende och sin klädsel. Månne är det ännu en vit amerikansk galning som velat "skipa rättvisa"?

Hubba Bubba igen

Hans Li Engnell sa...

Fast nu råkade det faktiskt vara en vit galning.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15220608.ab

Anonym sa...

Okej då! Men hur får Aftonhoran ihop det hela egentligen? Han ska varit krigsveteran och ha 11 september intatuerat på kroppen, och dessutom vara sk nynazist? Vad jag vet och känner till så var det muslimer/islamister som stod bakom 11 septemberdåden inte nazister? Alright, vi nöjer oss då här! En vit galning mindre.

/Hubba Bubba

Anonym sa...

Hubba Bubba, din kommentar är inkoherent. Slå upp det om du inte vet vad det betyder och fundera sedan ett varv till på vad du skrev.