torsdag 2 augusti 2012

Någon annan får ta över

Kofi Annan hoppar av uppdraget som medlare i Syrien. Sedan i februari har han haft ett hopplöst uppdrag att försöka få de stridande parterna att välja en förhandlingslösning och den fredsplan som Annan lagt fram.

Varken regimen eller rebellerna har varit det minsta intresserade av någon fredsplan. FN har stått handlingsförlamat - ännu en gång - och nu råder fullskaligt inbördeskrig i Syrien.

Ban Ki-Moon har börjat leta efter en efterträdare till Annan. Lycka till med det.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kofi Annan hade att kämpa mot ett USA som inte vill ha fred, eftersom Israel vill stoppa Syriens stöd till det av Israel förtryckta Palestina samt Syriens stöd åt Iran som liksom Syrien stöder Palestina mot förtryckaren Israel som stöds av sina springpojkar USA, NATO och EU.

Jag är förvånad över bloggen från Röda Malmö eftersom jag trodde att (V) stod på Palestinas sida mot Israel. De flesta inom (V) tror jag gör det, även om många inom (V) inte gör det beroende på att deras släktskap med personer i Israel väger tyngre än kampen för förtryckta mot förtryckare.
Jag förväntar att ledningen för (V) håller med mig, annars kommer det att leda till att (V) har en trogen väljare mindre vid nästa val. Misstaget av (V) att ställa sig bakom imperialisteras krig mot Kadaffi kanske redan det får nämnda väljartapp som resultat.

Byt inte ut en liten "tyrann" (syriens Assad som liksom Kadaffi har hjälpt förtryckta folk som t.ex. palestinierna) med de större Tyrannerna: USA, Israel, Saudiarabien ...!

George Galloway on Syria http://www.youtube.com/watch?v=uTuZeHYABaY

Micke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Micke sa...

Ambassaden igen.

Markus "LAKE" Berglund sa...

Jag skulle nog kunna tänka mig ett sådant jobb. Lönen är nog helt ok, och eftersom ingen ändå räknar med att man ska kunna lyckas med uppdraget så är väl pressen ändå inte så hård...

:-(

Anonym sa...

Skulle passa för Micke! Då kan han supa riktigt rejält för mina/våra skattekronor utan betydande kritik.

/Challe Balle

Micke sa...

Får citera idioten Challe Balle\Challe banan en gång till.Mannen aldrig skrivit ett inlägg på den här bloggen som relaterat till ämnet förutom den gång han som svar på en tråd som handlade om Titanic grinade över att dom allierade sänkte ett nazityskt trupptransportskepp.


https://www.alkoholhjalpen.se/forum/forandra-sitt-drickande/4057


7 september, 2009 - 17:51
#1
broccoliprutt (not verified)
Jag är 31 år och är alkoholist och narkoman. Med...

Jag är 31 år och är alkoholist och narkoman. Med narkoman menar jag sömntabletter och värktabletter. Aldrig "rent knark" som kokain osv även om jag provat nästan allt som finns som inte kräver kanyler.

Jag har testat sluten vård, öppen vår...ja alla sätt som finns. Trots min ringa ålder så är jag så jävla fast stt (som min doktor själv säger) är jag mer "erfaren" än de flesta pensionärs-alkoholister.

Som ett steg i mitt eget tillfrisknande känner jag att jag behöver hjälpa andra. Känn er välkommna att ställa alla frågor du kan ha till/om en alkoholist. Jag svarar 100% ärligt just för att kunna hjälpa dig eller den som behöver vård.

Känn dig välkommen att fråga precis vad som helst hur en alkoholist fungerar/tänker. Det är nämligen så att vi alla fungerar äckligt lika varandra alla vi med samma problem.


// Challe-Banan