söndag 26 augusti 2012

Stollarnas parti

Trakassera gärna somalier för att "röra om i grytan" lite.

Ha Ungerns kulturpolitik med nationell styrning av all kultur som föredöme.

Förbjud islam och utvisa alla troende muslimer.

Sverigedemokratiska företrädare som är lite för ärliga har varit många på sistone. Jimmie Åkesson brukar säga att knäppa utspel är något som drabbar alla nya partier och att detta är en process som även SD måste gå igenom. Eller kan det ha att göra med att partiets åsikter faktiskt ligger nära just dessa utspel?

Den som tänkt rösta på SD för dess EU-motstånd allena borde kanske ompröva det beslutet. Partiet är helt enkelt för stolligt.

5 kommentarer:

Micke sa...

SD är ett rent fascistisk\nazistikst parti och verkar i samma tradition som alla andra liknade partier i Europa.

SD har inskrivet i sitt partiprogram att alla människor har en för vetenskapen okänd "essens" vars existens partiets ledning tror på.

Därmed har man tagit steget fullt ut och kan jämföras rakt av med Stalins och nazisternas politisering av vetenskapen genom införandet av vetenskapliga sanningar baserade i politiska behov.

Anonym sa...

Det verkar som EU-medlemskapet blivit för svenska liberaler, vad invandringen blivit för t.ex. danska, norska eller amerikanska kollegor.

Istället för att liera sig med liberaler i EU där man har en helt annan debatt om decentralism, fri rörlighet och hårda/ärliga pengar på andra håll än i Sverige, har man blivit nationalkonservativa centralstats- och riksbankskramare.

Anonym sa...

Nationalism är per definition auktoritär och handlar om att stänga andra ute. Vad som ger SD en ännu mer chokladfärgad nyans, är dock att de hyllar Kjelléns folkhem och folkgemenskap.
http://en.wikipedia.org/wiki/Volksgemeinschaft

Micke sa...


Folkhemmet är historiskt en högerkonservativ konstruktion.
Inte socialistisk inte nazistisk inte fascistisk.

Högerkonservativ.


Micke sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Folkhemmet