torsdag 23 februari 2012

Kräks

Just när bröllopsyran lagt sig började det pratas om en förbannad kunglig mage. Och nu har det oundvikliga hänt och barnet fötts. Vilket gör att medierna fylls med rapporter om en helt vanlig födsel, som vore den en födsel av ett utomjordiskt barn eller något annat unikt.

Monarkivurmen når nya toppar. Och jag är redan less. Igen.

SVT direktrapporterar från Karolinska sjukhuset. Ja, de är tydligen speciella de där kungligheterna...

6 kommentarer:

Micke sa...

En representant som inte representerar den nuvarande makten (politiker och marknadsnonemklaturan) utan svensk historia och tradition är född.

Det är bra.Med lite flyt kommer hon att ha lika stor utstrålning som sin mor.

Anonym sa...

Och så talar alltså någon som samtidigt kallar sig demokrat? Jag misstänker att ditt enda mål här i livet är att tycka tvärtom på olika bloggar.

Anonym sa...

Framför allt tycker han inte ett skit på sin egen blogg. Kunde hålla sig där annars. Tror inte jag är ensam om att tycka det...

Thove sa...

Jag måste hålla med dig om att allt är överdrivet, men samtidigt är det en fantastisk glädje för dem att ha fått ett barn. Bara dom höll den glädjen lite mer för sig själva...

Hans Li Engnell sa...

Klart att det är. Men som Peter Althin sade i dag är det väl några hundra personer som blivit föräldrar under dagen. Ingen salut för dem, inga bussar som flaggar. Mest tycker jag synd om barnet. Tänk att födas in i bidragsberoende.

Anonym sa...

Nej, bättre kungahus var det nog under under kalle dussins dagar, men visst gläds man starkt åt föräldrarnas lycka och kärlek vilken nu nästan borde anses vara fullbordad.

Mvh Jan Saxman