tisdag 17 augusti 2010

Pubertetsvänstern

Den 28 augusti är det "heterohatets dag" då Göteborgs Queerinstitut ska protestera mot heterosamhället, kapitalismen, patriarkatet, Alliansen och säkert Bingolotto också.

Det är lite svårt att tro att detta verkligen är på allvar. Det är både för bisarrt och självmålsaktigt för att vara seriöst menat. Alternativt är det fjortisar som ligger bakom spektaklet. Förutom att informera om sitt budskap vill Göteborgs Queerinstitut (skattefinansierat?) inrätta särskilda heterofria zoner. Det är lite oklart vad det betyder konkret, men byt ut "hetero" mot "jude" och du förstår säkert galenskapen.

Göteborgs Queerinstitut, om det nu verkligen finns på riktigt, är en samling fåntrattar som bäst kan beskrivas som sekteristisk pubertetsvänster. De vill inte "liberal tolerans", de vill "revolution!". Och så vidare. De är också okunniga. Antagandet att "alla som röstar på Alliansen är straighta" stämmer inte så värst bra när Alliansen är den första svenska regering som haft en öppet homosexuell minister.

Fjortisarna vill "störta heterosamhället i gruset". Men jag kan inte påstå att jag som heterosexuell känner mig särskilt orolig...

3 kommentarer:

Medborgare X sa...

Hans!

Nej, man ska nog inte ta allt för allvarligt på just detta spektaklet (även om det tydligen är fjärde året i rad som Heterohatetes dag arrangeras). Dock finns tyvärr samma typ av argumentation och propaganda från andra (mer erkända) representater för HBT-rörelsen. Det är mer oroande!

homoheterot sa...

Skattefinansierat? Nej. Inte ett dugg.

Kantarellkungen sa...

Yttervänstern brukar betrakta oss liberaler som misantroper. Om de har rätt så borde vi bjudas in till den här hatdagen eftersom vi antas hata alla, inklusive hetroäcklen.