tisdag 23 mars 2010

Landet tillknäppt

Vid de manliga handelsstudenternas fest i Umeå poserade lättklädda tjejer i underkläder och deltagare fick slicka chokladsås från deras kroppar. Låter som om de har haft trevligt, med andra ord. Men det ska man inte ha i Sverige.

Kåren är kritisk till den "starkt sexistiska" festen, universitetsdirektören talar om"unken kvinnosyn". Ujejuj.

Ladies Night-kvällar för kvinnor är OK. Men ve den som bjuder in lättklädda kvinnor till en fest. Då är det sexism och tecken på en "unken kvinnosyn".

Ska det här landet aldrig växa upp?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den här extremfeminismens framfart håller på att stiga hela landet åt huvudet. FAN SÅ SATANS LESS JAG ÄR! LÅT KVINNORNA KÄMPA FÖR I HELVETE: DOM VILLE JU SLICKA CHOKLAD: JÄVLA IDIOTER!

André sa...

Jag går själv handels i umeå men var inte på festen. Noterbart är att det var på tjejernas egna initiativ att vara lättklädda. De ordnade nämligen festen.

Det har tidigare varit en damsittning där killarna stod för underhållningen.

Att sexism skulle vara att tjejer frivilligt har lite kläder på sig är korkat. Man respekterar väl det kvinnliga könet mer om man låter en kvinna klä sig som hon vill?

Att framställa dessa tjejer som offer är att idiotförklara dem.

Att universitetsledningen kallar det här för "unken kvinnosyn" visar på en vilja att vara politiskt korrekt som är skrämmande.