söndag 31 januari 2010

Åh, F-N!

Margot Wallström går från jobbet som EU-kommissionär till ett toppjobb inom FN. Hon blir särskild representant för att bevaka kvinnors situation i krig och andra konflikter. I praktiken kommer hon att arbeta mot sexuellt våld i krigsdrabbade områden.

Detta är lite förvånande eftersom Wallström uttryckt en önskan om att komma hem till Sverige och tillbringa mer tid med familjen efter många långa år i EU-kratin. Men med tanke på hur effektivt FN brukar arbeta, kan nog Wallström vara hemma en hel del utan att det märks...

1 kommentar:

Anonym sa...

Med tanke på hur Wallström brukar "arbeta" så kan hon nog stanna i Värmland hela tiden.
Det här var ett smart drag av Rajraj för att se till att hon faller bort som stötta för en å huvudets vägnar klent utrustad viss partiledare.

Igen: Det är pengarna Hans - är man van att stasha flera skattefria miljoner varje år då suger det när flödet hotar att minska ned till en pension vi andra bara kan drömma om. Och så äran då - bara Nobelpriset är bättre och eftersom Stortingets komitte har tung sosseslagsida så är det ju även nu möjligt. Hon kör visst en riktig bensinslukare WV Phaeton (en över miljonen kr bil - ingen WV Polo där inte!)