torsdag 26 juni 2014

Feministerna och guldet

"Både i Sverige och i många andra länder finns åtskilliga ton guldtackor lagrade i diverse bankvalv och källare, till vilka en omfattande bevakning är kopplad. Till ingen nytta ligger dessa guldtackor lagrade som ytterst kostsamma hyllvärmare i decennier och sekler."
Jag ger er - Feministiskt initiativ. Det behövs ingen som parodierar det här partiet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den här är också bra (från artikeln: http://www.folkbladet.nu/822164/mer-vard-mindre-guld): "Vi inom Feministiskt initiativ vet att det som är manligt kodat brukar värderas högre än det som är kvinnligt kodat ..." Snackar vi datorprogrammering? Vilka koder snackar vi om? Är det webprogrammering? Eller snackar F! om att koda människor likt man kodar en dator? Ska män (och inte kvinnor?) kodas likt en dator till att bli tama kattdjur som frågar kvinnan om lov ifall tillåtelse ges att få vistas utomhus efter kl. 18:00?

// Magne

Anonym sa...

Guld har varit betalningsmedel i tusentals år.

Genomsnittslivslängden för en fiatvaluta/papperspengar är 27 år (Sverige lämnade guldstandarden på 30-talet).

https://www.youtube.com/watch?v=gY1EcCUu5nw&feature=player_embedded

Ännu ett område där feminazisterna är konservativa snarare än står på småfolkets sida mot de priviligierade eliterna.

Inflationen är ju en gigantisk omfördelning av resurser till de rika.

Anonym sa...

@ Magne

Kod kan ju betyda oskrivna regler, till exempel uppförandekod, etisk kod etc.

Feminister och sverigedemokrater är inte dumma, de har bara otur när de tänker.

Anonym sa...

Ja vad ska man säga? Marxism när den är som mörkast. Intressant också att dessa manshatare så gärna vill genuskategorisera allting. Guld är manligt, vård och omsorg är kvinnligt. Jag känner mansgrisar som kan kläcka ur sig sådant. Nej F! är smuts.

Brooke sa...

Magne: "Kodat" I bemärkelsen att vissa fenomen kan vara värdeladdade och traditionellt associerade med olika saker (i det här fallet menar man att vissa saker anses kvinnliga och vissa manliga).

Nej F! kan uppenbarligen inte i det här fallet snacka om att koda människor. Det handlar här om traditioner.

Jag är nu inte tillräckligt intresserad av F! för att bry mig att läsa det du länkar, men läser man bara citatet du ger så är det ju helt uppenbart att de syftar på traditioner och kulturella associationer.

Amnexis sa...

Tror mycket av vad (Fi) håller på med är nån form av trollande, och helt ärligt så tycker jag faktiskt man fick till det den här gången. Men att vara rolig är en sak, att vara lämplig att ha inflytande inom politiken något helt annat.

Om guld nu är manligt kodat..

Vad är diamanter?


Att det överhuvudtaget finns människor som röstar på detta radikala virrpanneparti är och förblir en gåta! Över hela kontinenten kliar sig politiker och media över vad SVT gör stor reklam för i statlig TV, alla är ense: detta är ett klart skruvat radikalparti för ett normalt tänkande Europeiskt folk, inte bara skruvade de är ta mig tusan på gränsen till sinnessjuka.

Vad säger alla romska damer om detta förresten?

Anonym sa...

@ Brooke

Hört talas om ironi? Kultur & tradition är en sak, men att börja tala om "strukturer", "kodning", "blicken", som bevis på att män med sina sluga blickar och sina jargonger dolt manipulerar kvinnor är tametusan bedrägeri.

Det skulle inte förvåna mig om dessa feminister i F! faktiskt kodar (programmerar) om män i sina datorer, dvs skapar virtuella spel eller simulationer, så de kan leva sina "cyberliv" på riktigt. Jag kommer då aldrig i verkligheten leva i ett matriarkat.

Jämställt samhälle för båda könen, däremot, har jag alltid velat leva i.

// Magne