torsdag 12 juni 2014

Nigel Farages perfekta söndag

Detta är en intressant och avslappnad intervju med UKIP:s Nigel Farage. Om EU, partiet, ledarskapet men även homoäktenskap och droglegalisering.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det fascinerande med dessa grupper - t ex UKIP eller de storsvenska chauvinisterna i SD - vilka kräver att "folket måste få säga sitt" om medlemskapet i EU, är dock att de under absolut inga omständigheter vill tillåta desamma att få säga sitt om medlemskapet i Storbritannien eller Sverige ;-)

Hans Li Engnell sa...

Fair point. Men det är inte så konstigt att nationalistiska partier inte vill bryta sönder nationen.

Amnexis sa...

Jag tycker bloggens ultraliberal bör ägna sig åt att få bukt med (bl.a.) SVT/SRs kraftiga slagsida åt vänster.

Så kan en på riktigt obunden television handla om att informera medborgarna med saklig fakta, inte nedsättande epitet och meningslöst tjafs.

I ett demokratiskt samhälle finns åsiktspluralism, dvs många åsikter får komma till tals.

Det om något skulle nog gynna liberalers sak... Just nu hörs bara bandet de satt på repeat med rikskommandoran Pascalidou som säger rasism, rasism, rasism, rasism, rasism.. Det är allt som tillåts hos stasi-tv.

Eller kommer liberalerna, trots alla fagra löften om frihet, också skaffa sig ett monopol på informationsdistributionen i Sverige och sätta på bandet där Hitman säger storsvensk schauvinist, storsvensk schauvinist, storsvensk schauvinist,storsvensk schauvinist...?

Anonym sa...

@ 12 juni 2014 19:34

Jag förstår inte din längtan efter att leva som statslös. (1) du har ingen möjlighet att straffa den personen som agerar mot dig, du måste alltså på tu man hand döda den andre eller den andre döda dig. Detta om något är ett starkt skäl nog för att förespråka ett demokratiskt eller med annan statsform dugligt rättssamhälle. Kan inte du hänvisa till ett känt anarkoliberalt verk så vi andra icke upplysta får ta del av din underbara ideologi? Eller, ännu bättre redogöra för mig och alla andra bloggläsare mer detaljerat för din ideologi i stället för att föra dig med "chauvinist" "bort med staten, befria individen". Det är ungefär synonymt med att jag stod och skrek "islam är skit", "länge leve konungen", "livet behöver en stat för att människan ska överleva", för att sedan inte säga något mer. Och du undrar fortfarande om människor ser dig som hycklare?

// Magne