söndag 7 mars 2010

Monarkiflykt

Den 19 juni är det säkrast att inte vara i Stockholm - om man vill undgå att drabbas av andnöd och kräkningar. Då är det nämligen kungligt bröllop. Hela stan kommer att bete sig som en ivrig reporter från Svensk Damtidning.

Lyckligtvis kommer jag några dagar innan att åka till Kina så jag slipper i alla fall den allra värsta hysterin - även om både TV och tidningar lär bada i rojalistiskt glitter under hela våren.

Jag kom att tänka på att det kanske finns någon där ute som uppskattar den kungliga yran mer än jag. Således, för den som är rimligt lagd och i behov av ett boende under och/eller efter bröllopsyran finnes en välskött etta på Sveavägen. Bredband och skrivare finns, liksom ett lagom digital-TV-utbud. Är du film- och spelintresserad erbjuds en rad uppsättningar spelkonsoler, däribland Xbox 360, och DVD-, Blu-ray- och HD DVD-spelare samt en hylla med filmer, gamla som nya. Därtill en del historisk litteratur och memorabilia och en soffa som är väldigt skön att sova middag på.

Men ge fan i filmerna under sängen.

Jag väljer reträtt i stället för att futilt kämpa emot.

3 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Jag såg att vissa ville ta ut en hyra på 25 k för en vecka. Och även om det kanske inte riktigt följer bruksvärdesprincipen så kanske det kan ge en liten hacka.

Lycka till1 :-)

Hans Li Engnell sa...

Nu var det här skrivet med viss glimt i ögat, men visst. Man kan ju fundera på saken. Apropå 25 000 i månadshyra se även denna:

http://www.andrahand.se/Apartment/view/11121/

För det priset borde man bannemej få ligga i samma säng som brudparet...

Christoffer sa...

Bättre fly än illa fäkta, ey? ;)