söndag 21 september 2008

Hål i väggen

Det galna japanska TV-programmet känt som Human tetris har exporterats till en rad länder och nu är det Sveriges tur. TV6 visar Hål i väggen. Det är samma upplägg, samma rosa frigolitvägg, samma fula dräkter. Kanske är det för att man redan har sett ett otal klipp från den japanska versionen, men det är inte riktigt lika kul i svensk TV.

En succé har det dock genast blivit. Premiäravsnittet sågs av 580 000 tittare, vilket är rekord för TV6.

Japansk TV har mer att erbjuda och när nu rättigheter till detta program har köpts in finns det inget som säger att vi inte kommer att få se även mer vågade underhållningsprogram framöver. Kanske det nedanstående?
4 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Är det "kändisar" med i de japanska programmen? Jag har stet några som agerar bisittare och dylikt, men av själva deltagarna?

Hans Li Engnell sa...

Jag tycker mig känna igen en skallig japan i båda de klipp jag postade. Han kanske är en kändis i Japan, vad vet jag. Utan att veta får jag en känsla av att det är åtminstone halvkända människor som ställer upp.

Anonym sa...

Som jag har förstått det efter idogt tittande och en viss tid i Japan så finns det kändisar som in princip bara är kända för att ställa upp i såna här "knasprogram".

Hans Li Engnell sa...

Aha. Det är alltså sådana vi brukar kalla "C-kändisar"... :-)