onsdag 3 september 2008

Frihetsfronten i P3

I dag spelades det in ett inslag i P3:s program Verkligheten där jag deltog som företrädare för Frihetsfronten. Inslaget i programmet heter OPK och handlar alltså om politiskt inkorrekta åsikter. Det blev lite narkotika, lite sexköpslag, lite yttrandefrihetsfrågor, lite nattväktarstat.

Diskussionen varade i ungefär 40 minuter, detta ska sedan klippas ned till ungefär 5 minuter. Vad som blir kvar är alltså omöjligt att säga, likaså hur de programansvariga väljer att vinkla det. I värsta fall framstår man som en idiot. Detta är det vanskliga med att ställa upp i debatter och diskussioner som inte är direktsända. Dåliga erfarenheter visar att man egentligen gör bäst i att nobba sådana förslag och bara ställa upp när programmet inte kan klippas sönder i efterhand.
Men det var en rätt bra diskussion, även om det alltid är svårt att diskutera med någon som över huvud taget inte begriper principen bakom frivillighet i samhället.

Programmet sänds söndagar i P3 mellan klockan 20 och 22. OPK-delen läggs emellertid ut separat på nätet - i alla fall har så skett tidigare - så den som inte vill lyssna på hela programmet kan kolla OPK-sidan vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer: