onsdag 18 mars 2009

Dynghög

"Aids är ett problem som inte enbart kan lösas med pengar, som man inte kan komma tillrätta med genom distributionen av kondomer som till och med förvärrar problemet."

Påven är ute och sprider dynga igen. Inte för att jag har något emot sex utan kondom, tvärtom, men det får finnas gränser för hur korkad man kan bli år 2009 när det gäller hur man bäst skyddar sig mot sexuellt överförbara sjukdomar.

Påven är lite som en Förintelseförnekare som håller fast vid samma dumheter oavsett hur överbevisad han blir. Att miljoner människor kan se upp till denne tomte förblir en gåta för mig. Till skillnad från den förre påven, ser han fanimej direkt ondskefull ut också...


Skål för katolska lögner...

7 kommentarer:

Martin Olsvenne sa...

LOL! Fan vilken guldbild! :-D

Hans Li Engnell sa...

Ja, man kan ju nästan förlåta honom för det mesta när man ser honom med en ölbägare så där...

Anonym sa...

Bildernas bild!

Hanna Wagenius sa...

Jag har också tänkt på det där med att han ser ond ut. Får V-for-Vendetta-Mr.-Creedy-vibbar. Obehagligt.

Hans Li Engnell sa...

Absolut. A black bag for mister Ratzinger?

Anonym sa...

Det här med katolska kyrkan och vissa issues...ibland undrar jag om de har uppfattat att det inte är 1600 talet längre, med tanke på de förvirrande uttalandena som de strör omkring påminner om retoriken hos medeltida prästers yrande; aids är guds straff, homosexuella är barn av satan, rock ´n roll besätter folk med demoner, höghus ger dig slappa bröst (skämt åsido). Vad kommer härnäst; åderlåtning rekomenderas?

Skrämmande! Att dessa till på köpet har makt över sisådär hälften av världens troende skrämmer mig mest...

Anonym sa...

Om jag inte missminner mig så var påvejäveln med i hitler-jugend som liten...