torsdag 31 oktober 2013

Piratpartiet givet val

Vi vill ha ett fritt och öppet internet. Vi vill att man skall få vara anonym på nätet. Vi försvarar rätten till kryptering. Och vi säger nej till massövervakning – oavsett om det är Sverige eller USA som vill snoka i våra telekommunikationer.
Om man bestämt sig för att rösta i nästa års Europaparlamentsval, finns bara ett rimligt alternativ. Piratpartiet är det enda parti som står upp för personlig integritet och allas rätt till ett privatliv på internet. Christian Engström måste stanna i parlamentet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dom nya kommunisterna i Piratpartiet med partiets uttalade antiamerikanism på samma nivå som diverse kommunistsekter kommer aldrig att få enstaka röster utöver dom libertarianers som går stalinistiiska intressen.

Anonym sa...

Amen.

Jag röstade själv på PP i föregående val. Dock har jag, vill jag minnas, sedan dess hört att PP har deklarerat sig som ett feministiskt parti.

Som libertarian kan man inte fördra feminismen såsom den ser ut i Sverige idag. Som libertarian kan man inte heller fördra dom som säger sig förespråka en "alternativ" feminism, typ liberalfeministisk. För att illustrerar tesen: hur trovärdigt hade det varit år 1940 att säga att man företräder ett "alternativnazistiskt" parti?

Motpol, du har känningar inom PP. Vet du hur det ligger till med feminismen inom partiet i dagsläget? Kan man rösta på dom om man är antifeminist?

Svara gärna i kommentarsfältet.

Hälsningar,
Eric Brand

Hans Li Engnell sa...

Piratpartiet innehåller människor från höger till vänster på den politiska skalan. Det är både en styrka och en svaghet. Jag följer inte den interna politiska debatten i partiet tillräckligt noga, men min uppfattning är ändå att PP inte tagit ställning för några feministiska paradfrågor. Jag skulle själv aldrig rösta på ett sådant parti.

Inför förra EP-valet sade Christian Engström så här:
http://www.youtube.com/watch?v=OhnJ83ZrOmk

Amnexis sa...

Man ska inte skåda en given häst i munnen.

PP till EU 2014!