söndag 10 april 2011

Demokratins fiender

Precis som vanligt är det vänsterfolk som skämmer ut sig när Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU ska demonstrera. Under de gamla utslitna slagorden "Inga rasister på våra gator" ska motdemonstranterna försöka störa demonstrationen.

Man blir så trött på sådant här beteende. Dels slukar det polisresurser helt i onödan, men framför allt kränker aktivisterna andras rätt att uttrycka sig.

Varför inte försöka att för en gångs skull respektera åsiktsmotståndares rätt att uttrycka sina åsikter? Ska det vara så jävla svårt?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra formulerat!

Sven Tycker sa...

Det är viktigt att idioterna inte får stå oemotsagda med sina sjuka idéer. Men att attackera med våld är bara att göra SDU-glinen till martyrer. Något som är precis vad dom vill. Jag har därför ett litet råd eller tips till nästa gång de omogna glinen ska demonstrera. Man börjar med att träffas några timmar innan och äter en rejäl gemensam lunch baserad på bruna bönor (eller ärtsoppa om man nu inte tycker om bruna bönor). När rasisterna sedan genomför sin demonstration ställer man sig utefter deras demonstrationsväg och vänder mycket demonstrativt ryggen mot dom. Och sedan är det bara att låta naturen ha sin gilla gång så att säga. Bruna bönor kan vara mycket effektiva.

Eric sa...

Vänstern respektera inte demokrati och yttrandefrihet. As simple as that...

Pelle sa...

Det intressanta är att såväl kommunistiska diktaturförespråkare som islamiska yttrandefrihetsmotståndare får ha sina demonstrationer ifred. Men om någon har mage att protestera mot svenskfientligheten, då är demonstrationsrätten plötsligt intet värd!

Robsten sa...

"Det är viktigt att idioterna inte får stå oemotsagda med sina sjuka idéer"

Bra, då kan man möte dem i en öppen debatt, det är där man säger emot "sjuka" idéer.

"bara att göra SDU-glinen till martyrer. Något som är precis vad dom vill"

jag känner hälften av de som demonstrerade och jag kan lämna garanti på att de inte vill bli martyrer, lika lite som SDU, MUF eller de övriga ungdomsförbunden.

"Och sedan är det bara att låta naturen ha sin gilla gång så att säga. Bruna bönor kan vara mycket effektiva."

Detta på tal om omognad förstår jag.

Anonym sa...

Svar till Sven

Ditt inlägg liknas vid en fascist och innehåller dessutom faktafel.
-Ärtsoppa och bruna bönor har inte den enorma effekt som du tror.
-Personerna är inte rasister utan nationalister

oskar sa...

Till Sven Tycker,
Att stå och vråla "inga rasister på våra gator" och fysiskt attackera meningsmotståndare är motsatsen till demokrati. Genom ert beteende visar ni bara att det är ni som är demokratins fiender medan det är SDU som spelar enligt demokratins spelregler.

Anonym sa...

Alla de goda vänstermänniskorna är så uppfyllda av sin pompösa godhet så de inte ens anser sig behöva förklara den. Aldrig att en vänster argumenterar för sin sak och så tillintetgör en ond SD.

Man skramlar istället med nycklar. Eller använder våld.

Så himla rätt har vänstern.