torsdag 6 augusti 2015

Welcome to Sweden


7 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda du glömde är att konstatera att det är dagistanterna och den inprogrammerade dagistantspedagogiken som bestämmer med barsk och myndig stämma.En helt ironifri Farbror Barbro!

lensof sa...

Den gjorde du bra!
Vad kan man annat göra än skratta åt galenskapen -men så får vi också distans och kraft att stå emot.
Tack!

Anonym sa...

Pöbeln har återigen visat sitt fula tryne och blivit påhejade av våra media. Poliser står handfallna och tittar på ungefär som Svea Livgarde gjorde då pöbeln lynchade Axel von Fersen. Nu undrar jag om någon rättsvårdande myndighet vågar åtala några av dem som på sociala medier uppmanat till skadegörelsen på Östermalms T-banestation. Det är väl stämpling till brott? Vår svenska demokrati baseras på åsiktsfrihet och en mycket långtgående yttrandefrihet, att försöka hindra detta anser jag vara ett grovt brott. Jag ser många likheter med skadegörelse av judisk egendom och förföljelse av judar på 1930-talet och dagen svenska vänsters skadegörelse på sådant de ogillar och hot mot och misshandel av de som har andra åsikter än vänstermaffian.

Anonym sa...

:D

Anonym sa...

Vice statsminister Åsa Romson tycker kampanjen var ett slag i ansiktet på Stockholm.Däremot var det fel att riva ner och vandalisera.
Det måste väl vara ett exempel på ministerstyre när hon alltså anser att polisen inte gjorde sitt jobb när de bara stod och tittade? Vice statsministern kräver alltså hårdare tag från polisen?
Annars var det nog ett exempel på ministerstyre när Åsa Romson förnumstigt påpekar att det finns andra sätt.Hon kan omöjligen mena annat än att det då måste åligga SL att stoppa kampanjen pga något svepskäl?
Eller menar vice statsminister Åsa Romson att JK-anmälningarna av något som enligt experterna inte är något hetsbrott ändå troligen leder till önskat resultat?
Vice statsmnister Åsa Romson ministerstyr och Stefan Löfven borde ge en hen en örfil åtmindstone.

Thomas sa...

"Sven, do you have what we in Sweden call a slangbella...?" ;)

Det skall onekligen bli intressant att se ifall några av vandalerna kommer att åtalas - och lika intressant att se huruvida SL erbjuder SD något annat annonsutrymme, mer "säkert" än rulltrappetaket men i örvrigt likvärdigt. Det borde de ju vara förpliktigade att göra, men...?

SL:s svepskäl för att få ta ner annonseringen själva var ju bara ett mycket tunt fikonlöv. Ingen blir lurad, det verkliga skälet är politiska påtryckningar från media och politiker på hög nivå.

Anonym sa...

Fler och fler tecken på att det inte kommer att finnas någon Allians i nästa val.
Intern moderat opposition som bara växer.
Intern opposition KD.framförallt KDU, som bara växer.
SD som bara växer.
Den där överenskommelsen var ett lika stort genidrag som öppna-hjärtan-talet och avtalet med miljöpartiet.
Kinberg Batra kommer ovanpå, som grädde på moset.