onsdag 12 augusti 2015

Dagsform


12 kommentarer:

Anonym sa...

Liberalerna !

http://www.expressen.se/kvallsposten/moderater-kritiserar-utebliven-sd-kampanj/

Anonym sa...

Expressen har kastat sin ledare om att det måste vara slut på attackerna på EU-migranter/tiggare.
Det är jävligt svårt när man inte vet vilket ben man ska stå på.Det enda man kan göra är att hoppas ingen märker det....

Anonym sa...

Fler butiker ser över sin "knivhantering" enligt media.Måste vara nåt sorts världsrekord i att sila mygg och svälja elefanter?
Tanken att se över vilka som kommer hit och varför slår inte.Däremot ska ingen kunna handla köksknivar längre.Vad blir nästa? Rakapparater? Cykelpumpar? Fryst kyckling?

Anonym sa...

Det visar sig i Aftonblaskan att Västerås-mördaren skulle utvisas.Troligen skriver man ut den nyheten för att den är posetiv.Hade han inte mördat så hade han inte fått stanna liksom.Nu vart han så besviken att det blev sähära.Ingen får utvisas i fortsättnigen för det finns risk att sånt här händer.Det bästa är att Ikea snuvar Aftonblaskan på segern.Knivarna är ju redan borta så det kan inte hända igen.

Riga sa...

Gärningsmännen på IKEA har bara missförstått lite.
De trodde att är man muslim och skär halsen av folk får man jobb och bostad i Örebro och Stockholm.
De hade helt enkelt missat att våldet måste ske i Syrien i IS namn.
Tråkigt för dem och jäkligt sorgligt för brottsoffren.

Anonym sa...

Aftonbladet erkänner själva att man har ett trovärdighetsproblem.Sedan fortsätter man att låtsas som om man gör sitt bästa för att ge sina läsare någon sorts sanning.
Vad skulle man annars göra?
Nu står man där som en begagnad bilförsäljare och säger : Lita på mig jajaja du kan lita på mig!
Man tror att ingen ser de korsade fingrarna bakom ryggen och tankebubblan som svävar ovanför den gode journalistens huvud.Vi har en agenda, står det i bubblan.
Eftersom journalisterna i sin bubbla tror att vi inte vet det.
Mängder med männsiskor har nu hört av sig i varje fall och anklagat AB för att fara med lögner.Tänka sig!
Oväntat.
Ägarna börjar väl dra öronen åt sig.En tidning behöver ju några läsare trots det frikostiga presstödet.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21246519.ab

Thomas sa...

Redan runt 1990 påpekade den föga PK-mässige skånske etnologen Gunnar Alsmark att somliga i debatten krävde blind lojalitet med alla som kunde ses som "flyktingar" och idolisering av allt dessa grupper gjorde och stod för - höll man inte med om denna pose, då var man rasist. Det var innan Bert och Ian hade kommit in i riksdagen och polariseringen kring kravet på godhet var tydlig redan då.

På 25 år tycks nästan inget ha hänt i debatten, kraven på att spela god och ädel har bara blivit starkare medan ropen på realistisk politik är lika undanknuffade nu som då. men 1990 kunde man åtminstone yttra sig som Alsmark gjorde (och bli publicerad på väl synliga ställen) utan att begå harakiri i sin akademiska karriär. Idag skulle samma slags uttalanden bara kunde dyka upp i en större tidning som föraktlig citerad soundbite i en frustande drapa om näthatande vita män.

Anonym sa...

Expressens vita riddare rider ut till försvar.Ingen bär något ansvar.Det är bara sånt som händer! Den som tycker annat är rasist helt otippat.
På Expressen hålls Moralens fana högt (om den säljer)

http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/det-ar-da-som-det-stora-rashatet-rullar-in/

http://www.expressen.se/nyheter/nathetsen-efter-tragedin-i-vasteras/

Anonym sa...

Aftonblaskan börjar sprida rykten helt plötsligt.Aftonblaskan får uppgifter helt plötsligt.
Uppgifter som självklart visar någons oskuld.Allt annat gagnar rasisterna.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21247658.ab

Anonym sa...

Om någon häller vatten på en tiggare är det rasism.Om någon slår en tiggare i huvudet med baseballträ så är det rasism.Även om gärningsmannen skulle vara tiggare.
Om någon kastar handgranat, skjuter kpist eller hugger ner med kniv så är det sånt som händer bara.Och det måste ställas mot rasismen som tiggarna råkar ut för.Som är värre.Mycket värre.
Rätt gärningsmän bär på trauman som förklarar nödvändigheten av att agera utåt i ett rasistiskt land som Sverige.Vi kan inte skydda oss mot våldet men nyanlända och tiggare ska skyddas mot våldet.Av extra-insatt polis.
Mörka krafter går det att skydda mot.
Frågan är vem som normaliserar vad?

Thomas sa...

Lars Lindström ja, han var en gång en riktigt hyfsad musikjournalist - sedan blev han typ fyrtio och måste byta spår (vi har inga äldre och kunniga popmusikskribenter här i landet utom Jan Gradvall, den nischen finns inte i ett land som Sverige). Politik eller polisarbete begriper han sig inte på, och hans krönikor i Expressen är ju svamligt sentimentalt strunt i tjänst hos tidningens ideologi.

Anonym sa...

Tycker det är intressant att Aftonbladet känner sig så pass pressade att de måste gå ut och bemöta folks misstro.Dessutom försöker man uppenbart ligga på för att verka relevant i tex Västerås-morden.Självfallet utifrån den egna agendan men det måste finnas en rädsla att bli frånåkta bakom.