onsdag 3 juni 2015

Reinfeldt sommartalar


Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt blir en av årets sommarpratare i Sveriges Radio.

Reinfeldt ska tydligen prata på temat "förändring och omställning". Är det månne förändringen att samhällsservicen i glesbygd utarmas till följd av skenande omkostnader för asylmottagningen? Och omställningen i att se sin mark bli ockuperad av andra utan rättsliga påföljder? Det ska bli spännande att höra från den man som vandrat sida vid sida med folket vars förtroende han (inte längre) bär.

Bland övriga sommarpratare återfinns mängder av kulturpersonligheter på vänsterkanten men också LO:s ordförande och artisten Zara Larsson, 17 år, vars kvalifikationer för ett eget sommarprogram är lite oklara. Månne var det när hon trädde en kondom över ena benet som statsradion kände ett unisont "henne ska vi ha!".

Reinfeldt pratar den 13 augusti. Då får vi öppna våra öron.

Hela listan på årets sommarpratare finns här.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vem behöver en TV och en radiomottagare idag? Aldrig att jag kommer att betala för vänsterpropagandan. Att detta flagranta missbruk av public service får fortgå år ut och år in, och att den används som lekstuga för vänsterextremister, betyder att sjuklövern tillåter det. Rösta SD 2018, vår enda chans till normalisering av extremistlandet Sverige.

Anonym sa...

Sankt Reinfeldt får naturligtvis chansen i siffertrixande SVT/SR.
Där är han ju nästan lika populär som Åsa Romson!

Anonym sa...

Hallelulja, pastor Reinfeldt i radio

Fnordspotter sa...

Det här med att Reinfeldt sommartalar låter ju onekligen lite vågat. Gick ju lite sådär förra gången.

Anonym sa...

Zara Larssons meriter är att hon blev näthatad på rätt sätt, dvs hon hatade först och när gruppen hon hatade hatade henne tillbaka lite grann blev Zara ledsen och har därför fått ett sommarprogram som tröst där hon kan sprida ytterligare lite gott hat.

/anonym

Thove sa...

Väldigt bra program i år! Ska bli kul att lyssna på :) Sen jag läst en del om folk som inte brukar lyssna på sommar i P1 så har jag skapat en omröstning för att se hur många det är som brukar sätta på detta radioprogram: http://www.plusett.nu/omrostning-4912/burkar-du-lyssna-pa-sommar-i-p1

Anonym sa...

Mitt hjärta är då inte öppet för Reinfeldt. Han är Satan!

/ Magne

Anonym sa...

Det är ju den vanliga blandningen av radikalfeminister, kulturvänster, klimatalarmister och b-kändisar. Gäsp...

/Opie

RP sa...

Kul med lyssnarnas sommarvärd. En sk prepper
folket börjar se att det går åt helvete alltså ;)

Anonym sa...

Thove:

Jag begriper inte dina undersökningar. Jag röstade "Ja, ibland", men det står i "Visa ställningen", att 1 person har röstat: "Ja, så ofta jag kan." Manipulerar sidan du gjort omröstningen röstningen, likt Svt manipulerar fakta i migrationsfrågor?

/ Magne

Ådärkomdenja sa...

"Föreläsaren" Reinfeldt (hans nya 'titel') skall även tala på "Kvalitetsmässan" i göteborg, 3-5 november. Under temat "ledarskap och förändringar". Nåt sämre val än denne lögnhals är svårt att tänka sig, med hans excesser under moderaternas bluffregering 2006-2014 borde han inte ens släppas in som besökare.

Anonym sa...

Reinfeldts "föreläsningar" är naturligtvis bara betalning för tidigare levererad tjänst (när han var statsminister).

Det är så det fungerar, samma anledning som när Clinton får 6 miljoner i arvode för en "föreläsning" åt Ericsson.

Jag är lite försvånad över att Reinfeldt redan är i "föreläsnings"-träsket, trodde att han skulle fått ett bankjobb eller någon FN-post vid det här laget. Men det kommer väl senare då, det är nog bara att han inte vill casha ut sin belöning innan folk har glömt lite mer eftersom saker sprids på Internet nu för tiden, och det inte riktigt är som förr när man bara kunde beordra journalisterna att hålla käft och så var det bra med den saken.

Anonym sa...

Usch för Reinfeldt som försöker ta patent över "förändring och omställning". Han borde skåda över Malmö FF istället för Djurgården IF. Malmö är bättre på omställningar och förändring än Djurgården.

Med tanke på vad Reinfeldt var respektlös över sjuka och anklagade dem för bidragsfuskare och de borde jobba istället - när deras liv hängde på systemets välfärd. De svårt deprimerade tog sina liv - och de skiter vä han i.

Inte nog av hans respektlöshet som saknar gränser så lade han krokben för de rödgröna genom att med tåflörta med SD under bordet för att få stöd för Alliansens budget och släta över det genom att ta emot flyktingar i massor.

Nej, han är full av trix den mannen. Vore han en svamp så vore han oätlig. ;-)