söndag 16 oktober 2011

Antidemokraterna

Det slår aldrig fel. Så fort Sverigedemokraterna eller deras ungdomsförbund ska hålla ett lagligt torgmöte är vänsteraktivisterna där för att störa det. Därtill utan tillstånd, givetvis.

Slynglar, varav många maskerade, säger att de vill visa att det inte är OK att SD får föra ut sin politik. Ett sådant påstående är ganska avslöjande. I praktiken är det ett angrepp på demokratins kärna, nämligen den att alla partier - även sådana med idiotiska budskap - har rätt att föra ut dessa budskap inom lagens ramar.

Att demonstrera för likabehandling av människor genom att negativt särbehandla ett politiskt parti är förstås...märkligt. Genom att störa demokratiska torgmöten visar aktivisterna att de står för antidemokratiska idéer som är långt värre än de som representeras av SD. Det går inte annat än att äcklas av dem.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur ser du på maskeringsförbudet vid demonstrationer?
Speciellt AFA är ju maskerade.
Anser du att polisen skall ingripa mer resolut och beivra detta brott?
Jag inbillade mig att liberaler vill tillåta detta. Man utger sig för att vara de "goda" och stämplar felaktigt SD som de "onda"

Hans Li Engnell sa...

Nej, jag vill inte ha något maskeringsförbud. Däremot tycker jag att det är både fegt och löjligt att maskera sig.

Christoffer sa...

Värt att notera att dessa personer ofta inte är mainstream-vänster utan långt ut på skalan, typ Rättvisepartiet Socialisterna och liknande partier. Alltså vänsterextremister som matchar de rasistiska högerextremisterna. De flesta rödgröna väljare stöder inte dessa antidemokratiska metoder.

Anonym sa...

Rättvisepartiet Socialisterna har en bråkdels % i sitt röstetal. 2 mandat totalt. Nej det är bortsprugna småungar som saknar en hel del i sitt pedagogiska förråd

Anonym sa...

För övrigt vill jag påstå att lagen ändrats så det råder ett generewllt maskeringförbud.
Varför inte demaskera hela det svarta blocket inför hela svenska folket så man kan se de fega asen.
De kastade sten på bussen jag färdades i men blev rejält ägda av farbror polisen och deras hundar
Bra där!

Anonym sa...

Dessa tomtar springer SD:s och andra nassars ärenden utan att begripa det själva. Tycker i varje fall att borgare och övriga liberaler osv borde ta kraftigt avstånd från dem. Två fel från förr blir ju inte ett rätt nu liksom.

/Frihetsgudinnan