fredag 3 april 2009

Wassup? I'm Bruno!

Jag bara måste tipsa om trailern till den kommande Bruno-filmen med Sacha Baron Coen. Han verkar faktiskt, otroligt nog, göra det igen.

Update: Kolla trailern här eftersom den andra har tagits bort "av rättighetsskäl" (det måste vara enormt upprörande att folk kollar på ens filmtrailer!).

Update 2: Nähä, de har tagit bort den andra trailern också. Hax undrar precis som jag varför man hindrar en reklamfilm från att få maximal spridning... Bara för att tänker jag inte länka till filmens hemsida, där trailern med all sannolikhet finns upplagd. Den får ni leta reda på själva.

(Tipstack: Oscar)

1 kommentar:

Kenji sa...

Ja, det är fan högst märkligt. "Copyright claim"? Trodde poängen var att de ville få folk att se filmen... Undrar o de käner så starkt för sina krystade behind-the-scenes-inslag också? De som TV4 ääälskar att fylla sin torftiga tablå med.

Obama kunde få göra en välgärning i upphovsrättsbranschen och rensa lite där också. Kan han kicka Wagoner kan han väl kicka de andra stenålderstänkande gubbarna också...
Jag ser framemot den dagen då dessa jäätar återigen ser sina kunder som en tillgång och inte tvärtom. Men det tar väl en 20-30 år eller så...