tisdag 7 april 2009

Men asså hallå, typ...

Stoppa pressarna! Knäpp gylfen! Partierna tänker använde zhe internets inför EU-valet i juni! Jojo, det är till att vara moderna och före sin tid... Ibrahim Baylan (s) är ännu mer revolutionär, han vill "ut på gator och torg".

Så här kommer jag att göra den 7 juni. Who's with me?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, det blir soffan.

Anonym sa...

Inte jag, det blir Piratpartiet för att markera mitt missnöje. Att bara ligga hemma hjälper väl föga....

Hans Li Engnell sa...

Att rösta på ett parti vars svar på de flesta frågor är "Piratpartiet tar inte ställning i den frågan" ser jag inte som ett seriöst alternativ.

Anonym sa...

Vad är seriöst då menar du? Att rösta på partier som antingen medverkar till, eller ej motverkar att vår frihet monteras ner?

Hans Li Engnell sa...

Problemet är ju att du inte vet ett skvatt om var Piratpartiet står i en mängd frågor. Du vet bara att de diggar integritet och ett fritt Internet, vilket inte är mycket till plattform eftersom EU handlar om tusenfalt mycket mer än så. Du kan räkna ut hur de kommer att rösta i kanske tre procent av alla omröstningar - i bästa fall. I resten av fallen får du be en bön om att de hamnar rätt mer eller mindre av slumpen. Begreppet frihet är, eller bör vara, betydligt större än bara "frihet på nätet".

Jag kommer som framgår av bloggposten inte att rösta alls i EU-valet, så jag behöver inte känna att jag stödjer något av allt det elände som kommer från EU just nu.