måndag 6 maj 2013

Mördarregering - galna rebeller

FN-utredare har funnit "starka indikationer" på att rebeller i Syrien använt kemiska vapen. Det finns misstankar om att de skulle ha använt sig av nervgasen sarin. Däremot saknas ännu bevis för att regeringen skulle ha använt kemiska vapen i kriget.

Assad-regimen är en mördarregim som måste bort. Men frågan är vad det är för galningar som kommer i dess ställe när Assad slutligen faller. Att, som USA ryktas vilja göra, beväpna de "goda" delarna av rebellsidan i förhoppningen att den drar det längsta strået om makten i slutändan är kanske det bästa (eller minst dåliga) omvärlden kan göra i nuläget.

Risken är dock överhängande att det syriska folket efter decennier av tyranni får ett gäng extremistiska galningar i ledningen - inte moderata demokrater. Efter en blodig maktkamp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns galningar som säger att det är Israel som beväpnar de sk rebellerna.

http://www.nordfront.se/israel-anklagas-for-att-stodja-rebellerna-i-syrien.smr

http://www.jpost.com/Defense/Syria-Israel-used-depleted-uranium-shells-in-Syria-strike-312189

http://jinge.se/allmant/israel-anfaller-ater-syrien-vad-gor-varlden.htm

Varför i alla afrikanska ballolas skulle Israel vilja stödja islamister?

Nazister, många araber och vänstern är det värsta som finns!

Jan Saxman

Micke sa...

Det finns folk i vänstern som stöder Assad och dom sprider ideer om att Israel beväpnat rebellerna vilket dom inte gjort.

Mer komplicerat än så är det inte.

Tilläggas kan är att Carla De Pontes folk INTE fått tillträde av slaktaren Assad till dom ställen där användningen av sarin ska ha skett.