onsdag 10 april 2013

Välsignelsen i en stor kuk

En lång man med breda axlar, smala höfter och stor kuk. Så ser idealmannen ut för heterosexuella kvinnor.

Rönen som publicerats i Proceedings of the National Academy of Scienes är inte så överraskande. I en studie tillfrågades över 100 kvinnor och slutsatsen var att merparten fann ett större manligt könsorgan mer attraktivt än ett litet. Däremot var mannens längd och övriga fysiska utseende viktigare än kuken isolerad. Hellre lång och bredaxlad med liten kuk än kort och tanig med stor, således.

Vad ska då dras för slutsatser av detta? Att storleken spelar roll. Att utseendet har betydelse (som om vi inte redan visste det). Att alla försök att övertala människor om att de duger som de är, att det är OK att vara fet och att inte sköta om sin kropp, är förgäves. Vi håt ändå efter utseendet när vi väljer samlags- och/eller livspartner.

En liknande studie gjort på män skulle med all säkerhet komma till slutsatsen att heterosexuella män helst önskar långa kvinnor med stora (inte gigantiska) bröst, lagom stora höfter och fast rumpa. Glöm att männen tittar på kvinnans ögon eller vackra leende. Vi är betydligt simplare än så.

Det som vore intressant att se är om det finns olikheter i vad som anses attraktivt mellan olika världsdelar och kulturer. Det finns troligtvis vissa skillnader.

Något att hålla i.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt att få känna en stor kuk i fittan om han inte stöter i botten för hårt. men det är bättre om han kan hålla stånd länge, gärna mer än en timma så att det blir flera orgasmer för både honom och henne.

Anonym sa...

anonym har helt rätt, min kuk är över normal längd, men man måste tänka på att man ska inte borra sig igenom kvinnan utan låta henne njuta länge, minst en timma. Då är man välkommen tillkaka.