måndag 5 januari 2009

Halvfina hägringar

När jag tog bussen ned från Sundsvall efter nyår visade termometern 19 minusgrader. Busschauffören trodde att han var värst med sina - 20,3 men en dam längre bak bussen skrek, nästan av lite norrländsk stolthet, att hennes termometer minsann hade visat -28! Alltid finns det något att vara stolt över.

Fullt så kallt var det inte när jag klev av bussen i Stockholm. Men i dag fick vi ändå lida i 12- gradig kyla och med feber, huvudvärk och en accelererande förkylning är det extra trist att vistas utomhus. Var fan är Al Gore? Var är alla alarmistiska TV-inslag om den globala uppvärmningen? Borde inte våra svenska meteorologer stå och och skämmas just nu?

Ja, Al Gore har väl förmodligen fastnat i snömodden på väg till sin föreläsning på någon global uppvärmningskonferens. Vad meteorologerna gör vete fan. Försöker övertyga TV-tittarna om att det vi upplever just nu bara är en hägring, kanske.
Ovanstående video via Klimatbluffen

1 kommentar:

Johan L sa...

Det är otroligt hur dessa klimat alarmister helt plötsligt blivit så tysta. För bara ett år sedan fick man utstå skäll om man inte följde överpräst Gore.
Nu verkar dessa klimat alarmister helt plötsligt försvunnit, Var är ni????