tisdag 8 november 2011

Från avsugningar till porr med Ryanair

Jag är ingen älskare av Ryanair - frånsett det faktum att de oftast kommer fram i tid. Men man måste bara älska VD Michael O'Learys sätt att ge företaget uppmärksamhet.

På en presskonferens i Tyskland pratade O'Leary tidigare om visionen att Ryanair i framtiden skulle erbjuda både billigare och dyrare biljetter. Lägsta standard för några tior, högsta standard med "beds and blowjobs". Den generade kvinnliga tolken vägrade att översätta det sista till tyska. Själv tyckte jag att det lät som helt OK service på långflygningar.

Nu hävdar den gode O'Leary att Ryanair ska börja visa porr på sina flygningar. Genom att ladda ned en app ska resenärerna erbjudas att titta på porr på sina smarttelefoner och läsplattor. Allt mot skälig betalning, får vi anta.

Huruvida detta är ett mer trovärdigt förslag än sängar och avsugningar återstår att se, men det är nog ganska få som skulle vilja titta på porr med främlingar sittande precis bredvid sig. Då kanske man får fundera över att upprätta bås eller kupéer i framtidens flygplan.

14 kommentarer:

Micke sa...

Ja det passar ju bra i kombination med hans önskan att det endast ska finnas en toalett på hans flygplan.

Att fraktas omkring som grisar är framtiden i horsamhället där det inte finns något som är till salu för pengar.

Anonym sa...

Det handlar mest om utspel för att få uppmärksamhet, inget annat. Om du inte vill flyga "som en gris" kan du även enligt Ryan airs vision betala lite mer och resa mer bekvämt. Vad är problemet?

Micke sa...

Vad är problemet?
------------------------
Horsamhället där det inte finns någon aspekt hos en människa som inte ska kunna köpas.

Anonym sa...

Och ett exempel på detta är att Ryanair vill ha en toalett i stället för flera och att bolaget (kanske) ska satsa på billigare och dyrare flygbiljetter...? För du tar väl inte idén om porr och avsugningar på allvar?

Micke sa...

Jo det gör jag definitivt.

Anonym sa...

Att fraktas omkring som grisar är framtiden i horsamhället där det inte finns något som är till salu för pengar

Lösning: du behöver inte flyga med Ryanair, att du sedan inte gillar utveckling är tråkigt för dig, den går nänmligen inte att stoppa.
Om folk vill flyga med ett porr-flygbolag så låt dem göra det, du är väl ingen facist som vill berätta hur folk ska leva sina liv. Eller oj, förlåt glömde att det är precis vad du är.....

Micke sa...

Ditt horsamhälle påverkar mitt och alla andras liv och en fascist utgår naturligtvis från att vi andra ska stå på knä och tacka.

Anonym sa...

Du får suga kuk hur mycket eller lite du vill, Micke. Det har i vilket fall väldigt lite med fascism att göra..

Micke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Micke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Micke sa...

Horande som norm är det du som driver och jag förstår att du därför inte kan skriva med din vanliga signatur för du har ju ingen ryggrad.

Hans Li Engnell sa...

Om ni inte kan hålla en civiliserad ton kan ni skriva kommentarer någon annanstans. Skärpning!

Micke sa...

Det här är också horsamhället.


http://www.dn.se/sthlm/sexbrott-pa-caremas-boende---personalen-vagade-aldrig-polisanmala

Micke sa...

Mer horsamhälle


http://www.dn.se/sthlm/kissblojorna-vags--for-att-spara-pengar