onsdag 6 augusti 2014

Kjell Bergqvist tänker fel

Så har Kjell Bergqvist låtit sig lånas till Feministiskt initiativ inför valet. Ett märkligt val, kan tyckas, eftersom han tillhör just den grupp som föraktas och hånas av Fi:s anhängare.

Bergqvist är både man, vit, privilegierad och har nått övre medelåldern. Allt som är fel, med andra ord.

Att Bergqvist propagerar för Fi får väl betraktas som ett tecken på okunskap. Han har sannolikt inte läst partiprogrammet. Han vet troligen inte att partiet vill "omskola män", nedmontera försvaret, chockbeskatta svenska folket och i praktiken förvandla hela Sverige till en stor feministisk kursgård.

Ty Fi vill ju att de feministiska värderingarna ska "genomsyra hela samhället". På alla nivåer. Det betyder att allt från syokonsulenter till brandmän och domare ska genomgå genusutbildningar. Raka led i feminismens namn.

Att rösta på Fi är inte att tänka själv. Det är att inte tänka alls. Den okunnighet Kjell Bergqvist uppvisar genom att medverka i denna film är faktiskt lite tragisk.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Det hela blir väl mer förståeligt om man betänker att de flesta svenskar, särskilt i Bibelbältet, under 1900-talet vuxit upp med bilden av kvinnor som oskyldiga lamm och utsatta för männens bestialiska lustar?

http://kshatriya-anglobitch.blogspot.se/

Anonym sa...

Hahaha, Hans, tack för den här filmsnutten med feministen och godhjärtade Kjell B. Bergqvist. Det är en klassisk parodi på lösryckta uttalanden. Denne person har ingen aning om sina uttalanden.

Denna filmsnutt är ytterligare ett exempel på naiviteten i F!s politik, där det inte finns några som helst iakttagelser till negativa kulturyttringar, ekonomiska realiteter eller närliggande diskurser. Allt är enbart nonsens och propaganda... och om de kommer in i riksdagen, då får vi antifemnister organisera oss. Men det gör ju SD tillräckligt bra redan.

Anonym sa...

@ Anonym

Ja Sverigenazisterna är ett sååå mycket bättre alternativ är feminazisterna...

Anonym sa...

Man får inte glömma bort hans tidigare rasistiska beteende:

https://www.youtube.com/watch?v=UX5_rWe94Gg

Micke sa...

Hans Engnell är libertarian och har problem med att det finns folk som tänker fel.

Amnexis sa...

Kjell har fått betalt så klart.

“En arg blatte” sågar Feministiskt Initiativ:

http://youtu.be/uHKqbAwixHI

Jag tycker vi skall kvotera in kvinnor. Som asfaltsläggare, sopåkare, golvläggare, elektriker, svetsare osv. Ta utpekat jobb eller inga pengar.

Falken sa...

Någon mer än jag som får intrycket av en man som tvingas rabbla upp propagandafraser under pistolhot? Som t ex när amerikanska soldater kidnappats i något kommunist- eller arabland och på videoinspelningar tvingas yttra kritiska tirader mot sitt hemland...

Men det är väl snarare pengar det handlar om - efter Åsa-Nissefiaskot lär det väl vara glest med jobberbjudanden...

Anonym sa...

@ Amnexis

Då bör vi i konsekvensens namn samtidigt kvotera in vänsterhänta, rödhåriga, enbenta, över medellånga, analfabeter, personer med underbett, personer med IQ under 65, m.fl.

Amnexis sa...

Anonym 18:58

Uppfattade du inte ironin?

Hans Li Engnell sa...

Micke: Har du ens sett filmen?

Anonym sa...

@ Amnexis

Mot bakgrund av att du representerar ett parti som just vill människor skall ha olika rättigheter, kan det vara svårt att se ironin.

Micke sa...

Micke: Har du ens sett filmen?
--------------------
Ja och det han säger är inte mer kontroversiellt än vad t.ex libertarianer säger om det vägs mot centrum av det politiska spektrat.

Detta sagt utan att själv vara feminist.

Amnexis sa...

Anonym 20:28:

Halmgubbe.

Var i SDs partiprogram står det att de vill att människor ska ha olika rättigheter? Att hela världen inte ska få tillgång till svenska skattebetalares socialförsäkringssystem är inte riktigt samma sak som att säga att människor ska ha olika rättigheter.

Men många svenskar verkar ha svårt att göra skillnad på detta så du är förlåten..

Micke sa...

Här:

https://sverigedemokraterna.se/var-politik/mangkultur/


Här:

https://sverigedemokraterna.se/var-politik/nationen/


Här:

https://sverigedemokraterna.se/var-politik/invandring/


Här:Det roligaste kapitlet. Innehåller rent rasbiologist bladder.

https://sverigedemokraterna.se/var-politik/manniskan/

Amnexis sa...

Micke kan kanske citera något "rasbiologiskt pladder"? Jag hittar då inte något. Micke gör väl som Arnstad och läser mellan raderna som vanligt...