tisdag 26 februari 2008

Syndikalisterna skämmer ut sig igen

Syndikalisternas eländiga beteende utanför restaurangen Lilla Karachi i Gamla stan fortsätter. Senaste incidenten rapporteras från ett antal MUF-are som åt lunch och vid en rökpaus fick utstå allehanda tillmälen från de rödsvarta glinen.

Vissa som försvarar att syndikalisterna skrikit "borgarsvin", "borgarfittor" och "äckel" menar tydligen att de gjorde det för att de blev "provocerade". Bara genom att äta lunch på en restaurang som SAC råkar befinna sig i en konflikt med, provocerar alltså MUF-arna de stackars syndikalisterna så mycket att de förlorar kontrollen över sin begränsade vokabulär. Det är samma fina ursäkter som brukar ges när vänsterextremister river skyltfönster och drabbar samman med polis. Då har de antingen blivit "provocerade" eller visar bara sin "frustration". Förmodligen saknar de fritidsgård också.

Polisen borde ges rätt att köra bort dessa människor och låta Lilla Karachi vara i fred. Det är en skam att vi har en borgerlig regering som inte tar strid mot fackliga övergrepp på enskilda medborgare. Tvister ska inte lösas på gatan utan bakom skrivbord.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Obegripligt att de får hållas. Polislagen 13 § (Pl 13) borde rimligtvis kunna tillämpas - om nu någon ansvarig inom Sthlms polisen "vågade" att agera. Det är under all kritik att det får fortgå.

http://www.notisum.se/
rnp/SLS/LAG/19840387.HTM

Och vad står SAC för?
http://www.sac.se/

Vissa av deltagarna från SAC utanför Lilla Karachi, ser för övrigt ut att ägna sig åt Reclaim the street aktiviteter när de inte ägnar sig åt "fackliga" uppdrag.

Hela historien är bedrövlig!

L. O. K. Ejnermark sa...

Det skall så klart vara borgarsvin att öppet försvara oseriösa företagare.

Strejkvakterna borde ha skrikit lögnare också, så som MUF håller på och fabriserar.

Ärligt? Grina för att man blir kallad borgarsvin? Hahaha...

Hans Li Engnell sa...

Det ska såklart till vänstermännskor för att behöva använda invektiv på sina politiska motståndare - ni saknar ju argument. Men blir det inte jobbigt i längden?

Hansa sa...

Det är mycket upplysande att se kristoffer ejnemarks kommentar här ovan. Stalin, någon??

Anonym sa...

ni som tror att vi inte har något på fötterna borde läsa följande artikel:
http://www.arbetaren.se/articles/inrikes2008034

Anonym sa...

Fantastiskt att se att det överhuvudtaget finns någon som vill tala för den borgerliga politiken utan skämmas. Kurage eller dumhet?!