fredag 2 maj 2008

Samtidigt, i Österrike...

Efter avslöjandet av ännu en obegriplig tragedi i Österrike är det lätt att börja raljera över landet i fråga. Först Hitler. Sedan historien med flickan Kampusch. Och så nu Josef Fritzl. Det är något speciellt med Österrike, vilket nedanstående skylt på ett i dessa dagar tämligen ogenomtänkt ortsnamn är ett bevis för...

(Invånarna i österrikiska Fucking lär så sent som 2004 har röstat nej till att ändra namnet, som funnits sedan 1000-talet).

1 kommentar:

Anonym sa...

Du glömde de 3 österrikiske barnen vars mamma låste in dem under sju (7) i ett mörkt rum tillsammans med en massa möss därför att hon själv hade blivit kucku - jobbade dock som advokat.. Konstigt nog frågade ingen efter ungarna. De skulle ju få "hemundervisning" iställe för skola..

Belgien tycks inte ligga så långt efter när det gäller pedofilskandaler. Och kruxet tycks vara att samhället är sånt att "ingen lägger sig i".

Jag hoppas att i Sverige skulle någon reagera om en unge bara försvann en vacker dag för att föräldrarna hade bestämt sig för hemundervisning istället.